Jeg har lenge gledet meg til å invitere dere inn i min nye matblogg! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet selv, og håper den nye bloggen vil fremstå som mere brukervennlig og oversiktlig. Utover nytt bloggnavn (dvs at jeg har sløyfet «mektig»), ny adresse på eget domene, ny struktur og design, er og vil innholdet stort sett forbli det samme.

Jeg har tatt med meg mesteparten av de 750 oppskriftene fra Trines Mektige Matblogg. Noen av oppskriftene er imidlertid fjernet, men dersom det er noe du savner, så si fra så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Overgangen til ny publiseringsplattform har medført noen utfordringer av teknisk art som innebærer at alle innleggene må redigeres noe manuelt. Dette arbeidet er jeg godt i gang med, og resten vil bli tatt fortløpende. Ikke alle oppskriftene har visningsbilder enda, men du vil finne alle bildene dersom du klikker på innlegget. Kommentarer i perioden 14. januar til i dag er dessverre ikke blitt med på den nye bloggen. Dersom du har stilt spørsmål i kommentarfeltene i denne perioden som du fremdeles ønsker svar på, ber jeg om at du legger inn kommentaren/spørsmålet på nytt, eller sender det til meg pr epost. Dersom du kommer over «døde» lenker, er det fint om du sender over link til det aktuelle innlegget pr. epost, slik at jeg kan rette opp.

Jeg har også åpnet opp for reklame på matbloggen. Jeg legger ned mye tid og ressurser i bloggen, og er kommet til et punkt at jeg enten må trappe ned eller forsøke å få en eller annen slags kompensasjon for den tiden jeg benytter. Jeg prøver meg altså på det siste og reklamen vil være rettet mot produkter knyttet til kjøkken, mat og drikke i en eller annen form. Jeg vil legge vekt på å promotere produkter jeg selv synes er bra og som er i tråd med bloggens profil og innhold.

Til slutt vil jeg takke en av mine lesere, Sigrun, som har hjulpet meg med det tekniske og struktureringen av innholdet, og ellers har vært til uvurderlig hjelp og støtte i denne prosessen. Jeg vil også takke to gode kollegaer, Guro og Annegret, for god støtte og bistand med avtaler. Ikke minst vil jeg takke min kjære for at han har holdt ut med meg og støttet meg de siste ukene hvor jeg har brukt nesten all min fritid på TRINEs MATblogg.

Jeg håper dere vil trives på den nye matbloggen min, og at dere sørger for å oppdatere bloggroll, bli følger på Facebook, motta oppskifter pr epost, abonnere på RSS-feed og ellers gjøre det som må til for å få med dere de daglige oppdateringene på TRINEs MATblogg. Jeg har mange spennende planer fremover, så følg med!

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei Trine!

  Gratulerer kjempemasse med «ny» blogg. Veldig stilig og profesjonell. Jeg har også lyst til å flytte bloggen min, men er ikke flink nok teknisk dessverre.

  Torill

  1. Tilslutter meg de rosende ordene om det nye designet, og benytter anledning til å tilby hjelp til Torill.

   Hilsen fast leser av både Mammas kokebok og Trines matblogg 😉

   Olav – hobbykokken.no

   1. Takk for det, Olav!

    Og heldige Torill som får tilbud om hjelp, for her er det greit å ha noen som kan veilede og rette opp (sier en som på et eller annet vis nettopp har slettet flere sideelementer uten at det var meningen…)

   2. Åj, det var litt av et tilbud, Olav! Jeg kan jo ingenting om dette og er svært lite teknisk så jeg er egentlig veldig redd for å sette igang. Er litt redd for å slette hele kokeboken.
    Jeg tar kontakt med deg, men har ikke tid til å gjøre forandringene akkurat nå ;o)))))

 2. Gratulerer med nytt domene! Jeg har fulgt bloggen din trofast i lengre tid nå og har hatt utrolig stor glede av det du publiserer. Håper det nye domene vil gi deg det du føler du trenger for å kunne satse videre! Lykke til!

 3. Gratulerer med flott oppgradering, Trine! Eg føler presset på meg, eg har domenet altgodt.no, men har ikkje fått flytta over enno. Det kjem nok smått om senn.

 4. Gratulerer. Og følger deg hvorhen du går… Takk for at du «orker» å dele og takk for all inspirajon

 5. Hei.
  Da er jeg på plass her også 🙂
  Gleder meg til å følge med videre.
  Jeg skjønner godt at du føler du trenger litt kompensasjon, du må jo legge ned ganske mange timer for å holde en slik kvalitet som du gjør. Jeg synes det er helt greit med reklame, du har jo ikke lagt opp reklame hele veien rundt slik at det eneste man ser på sida er reklame.
  Liker også den rene layouten din.
  Ha en flott søndagskveld!

 6. Gratulerer med gammel blogg på nytt sted! Foreløpig ser det veldig fresht og oversiktelig ut. Jeg er en «fast bruker» av dine oppskrifter og gleder meg til å følge bloggen videre. Kan jeg forresten få komme med en liten utfordring? Jeg ønsker meg flere vegetaroppskrifter! Fikser du det? 😉

 7. Gratulerer så masse med ny side. Oversiktlig og lekker design, jeg er sikker på at dette er en bedre løsning for en blogger av din størrelsesorden enn det blogspot er. Blir spennende å følge deg videre her!

 8. Gratulerer så mye med blogg på eget domene.
  Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke skjønner hvordan jeg klarte meg uten matbloggen din. Bloggen er utgangspunktet for ukesmenyene vi har begynt å sette opp, etter inspirasjon fra dine ukesmenyer. Hver eneste uke blir nye retter prøvd ut, med stort hell.
  Tusen takk for all inspirasjon og matglede du sprer. Jeg gleder meg til å følge deg videre her – hver dag 🙂

  Klem fra Laila

 9. Gratulerer med nytt utseende på bloggen og med blogg på eget domene. På «gamle» bloggen hadde du en mulighet for å ta utskrift på pdf fil eller papir. Kommer det til å være på denne også ?. Og så kan du jo legge inn de «vanlige» knappene slik som Twitter, facebook og mail. Sånn at om man finner noe man vil videreformidle til andre via andre medier så har man muligheten til det på bloggen din også.
  Er også intressert i mer vegetar mat slik som en annen leser her også nevnte. Forandring fryder !.

 10. Heisann
  Mye arbeid som er lagt ned her. Takk for inspirasjonen du gir 😀 Spesielt med bildebruk, som du sa, det er bilder som gir inspirasjon, mye mer enn noen oppskrift.

  For øvrig synes jeg den gamle bloggen var «gladere» med tanke på layout og farger. Dessuten likte jeg at man kunne scrolle ned de nyeste innleggene og slapp å klikke på hvert innlegg. Men hver sin smak 🙂

  Bra at du velger å reklamere, så mye tid og krefter du bruker på bloggen.

  1. Takk for tilbakemelding. Gi meg litt tid, så skal jeg nok klare å friske opp denne siden også! 😉 Har mest fokus på å få med mesteparten av innholdet fra den gamle bloggen nå, og ikke minst lære meg et helt nytt verktøy, så kommer resten etterhvert.

 11. Gratulerer med nytt utseende på bloggen! Det ser veldig bra ut, synes jeg. Jeg liker spesielt godt at «søkeboksen» ligger øverst til høyre. Før måtte jeg alltid lete etter søkeboksen som lå et stykke ned på venstresiden.

  Jeg synes det er helt ok med reklame på bloggen. Jeg bruker Firefox med Adblock, og ser derfor ingen reklame, bare mange gode oppskrifter! 🙂

  Gleder meg til å følge bloggen videre. Jeg er innom stort sett hver dag.

 12. Hei på deg Trine

  Gratulerer, dette blir nok flott 🙂
  Jeg er en stor beundrer og flittig bruker av bloggen din, og gleder meg over alt du gir av inspirasjon og hjelp i matveien.

  Et par spørsmål. Det er mye «grums» i f.eks. ukemenyene nå. Bildene stemmer ofte ikke overens med oppskriftene i nærheten. Man må gå inn på mange linker for å finne oppskriften til det bildet man ønsker. (er ikke alltid lett å se utfra bildet hva oppskriften heter 🙂 ) Det er ofte bildene som gir meg lyst til å prøve nettopp den oppskriften og dette gjør det jo ganske vanskelig. Regner med dette bare er en barnesykom i fm flytting til nytt domene? Ta f.eks. en titt på påskemenyen fra i fjor så ser du hva jeg mener. Samt at mange av oppskriftene ikke finnes (du får eksempel på det også her f.eks. kylling cacciatore -. som ser så fristende ut)

  1. Ja, eksporten til ny plattform har medført at alle innlegg må redigeres manuelt og det må legges inn ett bilde på å nytt, og det er en formidabel jobb tatt i betraktning at det er 750 innlegg i bloggen. Jeg har derfor fjernet flesteparten av ukemenyene fra før november i fjor foreløpig. Dere får være litt tålmodige med meg nå i starten, jeg bruker all fritiden min for å få redigert og oppdatert siden nå…

 13. Å stakkars deg! Beundringsverdig at du gjør dette. Det setter vi utrolig stor pris på!
  Stå på og takk igjen for alle gode (mmm) tips og oppskrifter. HÅper du får fylt opp reklameplassen din, for det er deg vel unt.

  Ha en strålende dag og hold ut – vi er mange her som fryder oss over siden

 14. Gratulerer med ny blogg:) Kjempefin… Har hentet veldig mye inspirasjon hos deg… Akkurat nå sitter jeg å ser etter oppskriften på Varm sjokoladefondant med jordbærsaus og vaniljeis
  som ble veldig godt mottatt hos meg. Er det mulig at du kan legge denne oppskriften ut igjen? … Kunne iallefall se ut som om den var borte…:)

 15. Har fulgt denne bloggen en stund og den er bare kjempefin, Trine! Jeg lager ikke spesielt mye mat, leser mest oppskrifter 🙂 De nye sidene dine er virkelig fine og jeg har full forståelse for at du tar inn reklame. Øver litt på blogging selv, men har ikke funnet min form enda ..
  Lykke til videre og takk for at du deler med oss!

 16. Hei Trine
  Søkte etter oppskrift på Scampi El Diablo på nett og der kommer det opp to linker til din tidligere blogg, men når man viderekobles får man bare error – snufs. Er det noen mulighet for at du kan legge denne ut igjen?
  Takk igjen for flott side.
  Ha en flott helg når den kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste