Månedsmagasinet Mat&Helse har intervjuet 3 matbloggere; Liz i matbloggen “Liz – Halvtomt glass og mange kokebøker”, Gunda i “Alt godt” – og meg. ;). Artikkelen går over 6 sider og etter min mening (som selvfølgelig er helt nøytral i denne sammenheng) en utrolig bra og velskrevet artikkel – i likhet med resten av bladet. Artikkelen kan du lese HER. I tillegg er det masse matstoff og mange spennende oppskrifter – så løp og kjøp!

Som mitt bidrag til oppskrift hadde journalisten plukket ut dampet torskerygg med sauce vierge.

Selve intervjusituasjonen, som jeg nok aldri vil bli fortrolig med, har jeg beskrevet nærmere her.

Ha en fin helg!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Fikk bladet i posten idag, og det var en veldig flott artikkel. Er veldig fan av Mat og Helse, selv om jeg syns de har tapt seg etter at Dag Viljen forsvant.

  2. Supert at flinke damer/bloggere/andre som gidder å gjøre noe for andre får litt positiv oppmerksomhet. Og håper du får mange følgere i tiden framover etter artikkelen. Så får flere nyte godt av det du viser oss. Takk igjen, og god helg!

  3. Ja, ho var ei veldig hyggeleg og flink dame. Godt med proffe journalistar, det er mange nok som ikkje er det.

Leave a Reply to Grethe Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste