Trines Mektige Matblogg er nominert til Årets Blogger av Nettavisens Side2. Det er utrolig gøy å bli nominert, og dersom du vil stemme på meg blir jeg veldig glad!

Artikkelen som presenterer alle 10 kandidatene, og hvor du også kan stemme, finner du HER.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Utrolig bra, Trine! Morsomt at to matblogger har fått plass på listen. Jeg har gitt deg en velfortjent stemme og håper du danker ut alle rosabloggere! Kudos!

 2. Du får min stemme :)Er på besøk hos deg nå for å finne igjen oppskriften på sjokolademoussen! Verdens beste!! ..og på nyttårsaften skal jeg servere den til mine gjester 🙂 Takk for mange gode oppskrifter i år.. jeg kommen garantert til å besøke deg i 2011 også!

 3. Vel fortjent! Og det var ikke vanskelig å bestemme seg for hvem man skal stemme på av de nominerte 😉 Gleder meg til mer inspirasjon fra deg i året som kommer 🙂

 4. Hei. Nå har du fått min stemme og X fingrene for deg…de unge bloggejentene ser helt identiske ut alle sammen med langt lyst hår, men forhåpentligvis er innholdet forskjellig……

 5. Bra jobba Trine, det fortjener du!Stemmen er på plass, og takk igjen for inspirasjon:)Gleder meg til et spennende matfront 2011.Ønsker deg et riktig godt nytt år!HilsenAnnica

 6. Gratulerer! Jeg stemte på deg, jeg. Du har en utrolig inspirerende og fin blogg, og ikke minst nyttig!Og uansett om du skulle vinne eller ikke, er det jo flott å bli nominert!

 7. Tusen takk for stemmer og koselige kommentarer! Har nok ingen forhåpninger om å nå opp i toppen i dette selskapet, men det er jo gøy å bli nominert, og målet er å ikke komme helt på bunnen. ;)Trine 😉

 8. Nå har du fått min stemme også. Uansett hvordan du havner på denne avstemningen må det jo være en flott inspirasjon til å fortsette, og for oss andre til å nyte godt av dine utallige flotte oppskrifter og bilder. Lykke til!

 9. Du har herved fått min stemme! Veldig kjekt at du er nominert – du har en skikkelig kvalitetsblogg :)Pludrehanneklem

 10. Hei! Jeg elsker bloggen din! Du har utrolig flotte bilder, flotte oppskrifter med meget gode forklaringer:) Anbefaler den til alle! Nå har jeg stemt på bloggen din på Side 2. Lykke til!Godt nytt år!Vennlig hilsen Britt E.

 11. Gratulerer! Jeg oppdaga bloggen din gjennom et forum tidligere i dag, og bestemte meg for å følge deg via bloglovin. Dette tyder jo på at jeg gjorde helt rett i det =PGleder meg til å følge med deg i det nye året!

 12. Måtte jo gi deg min stemme, det var et vanskelig mellom deg og passion for baking for dere begge er knallflinke. Men jeg baker mindre så dermed falt valget på deg.

 13. Det at jeg ikke er en fjorten år gammel jente gjør valget enkelt, du får min stemme:) Det er uansett fullstendig fortjent, bloggen din er en egen målenhet i den norske matbloggverdenen!

 14. Så flott at du er nominert – gratulerer så lang !Har nå vœrt innom alle de andre bloggene for å se – og er enig med andre i at du er på toppen og vinner av min liste over favorittblogger. Kjempespennende dette …..

 15. Hei. Gratulerer så mye Trine, det er veldig velfortjent.Jeg har selvfølgelig stemt på deg, jeg følger bloggen din hver eneste dag. :)Lykke til. 🙂

 16. Gratulerer og lykke til, Trine! Jeg er en ivrig leser av bloggen din og den er til stor inspirasjon 🙂 Du har fått min stemme:) Ser fram til å følge deg videre. Godt nyttår!Hilsen Liv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste