* 24. DESEMBER *

Nå er den store dagen endelig her, og det en ikke har fått gjort til nå rekker en rett og slett ikke. Da er det bare å rekalkulere og gjøre det beste ut av det, jul blir det likevel!

Her er det meste klart nå, med unntak av maten. Ribba skal tilberedes à la Hellstrøm og er krydret og klar, og skal snart få følge av en masse godt tilbehør, tradisjonsbundet tilbehør – samt litt nytt. Til dessert er det riskrem med hjemmelaget bringebærsaus.

Juletreet er ferdig pyntet og huset er rent, ryddig og staset opp med rødt både her og der. Julekalendernissegutten til Mathias har bare en pakke igjen, som straks skal åpnes. Flinke gutten har skjønt at det er «en pakke hver dag», selv om det var mye som fristet. Han har også blitt en kløpper på å pakke opp gaver, og skal være godt rustet for kveldens julegaveåpning. Det er mange som har tenkt på hjerteknuseren vår i år også.

På julekvelden blir det fullt hus her, med besøk av begge døtrene mine, svigersønnene og barnebarnet Markus. Jeg gleder meg veldig, det er noe spesielt å feire med sine kjære, og dette blir også den første julekveld med alle tre barna mine samlet.

Jeg vil takke for stor respons og hyggelige tilbakemeldinger på julekalenderen og bloggen for øvrig. Og ikke minst den store responsen jeg har hatt på blogglotteriene. Det er nå på tide å rope ut vinneren av blogglotteriet, «Gavedryss del III» – et gavekort fra Rafens på kr. 1000, som ble innlegg nr. 204, Silje Aasheim. Jeg gratulerer den heldige vinneren, som bes sende meg navn og adresse så snart som mulig.


Jeg vil med dette ønske alle mine lesere en

 

GOD OG FREDFULL JUL!

 

Jeg kommer plutselig tilbake i romjula med nye oppskrifter, tips – og ikke minst med forslag til nyttårsmeny.


Enjoy! 😉
Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg ønsker deg en riktig god jul, Trine. Takk for masse inspirasjon gjennom året. Gleder meg til å følge deg videre.Mvh Torill

  2. Åååå, så fint pepperkaketreet var, jeg skal skynde meg å lage.Alt du tar i av mat blir til spiselige skatter, takk for veeeeldig god inspirasjon!Riktig god jul!!

  3. Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år Trine! Takk for matblogg inspirasjon, gleder meg til enda mere i et nye året:)Juleklem Annica

  4. GOD JUL, takk for mye matinspirasjon… hele storfamilien min (mor, brødre, svigerinner) er innom matbloggen din jevnlig – og prøver ut både det ene og det andre.Klem J.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste