Hjemme hos oss spiser vi ikke så ofte dessert, men når vi gjør det er det veldig ofte frukt eller bær i ulike variasjoner. Denne desserten laget jeg på vår bryllupsdag forleden, og var inspirert av et beger friske bringebær som lyste mot meg da jeg skulle kjøpe inn ingredienser til bryllupsdagsmenyen. Det er ofte ikke så mye som skal til, litt frukt, bær, kjeks eller kakesmuler, en dæsj likør og kanskje noen hakkede nøtter. Bruk fantasien og det du har tilgjengelig. Slik gjorde jeg det:

1 beger friske bringebær
1 appelsin, i tynne båter
3 kjeks (for eksempel Ricciarelli), i biter
3 kuler vaniljeis
Grand Mariner eller annen sitruslikør (kan sløyfes)
eventuelt pistasjnøtter, grovt hakket
revet appelsinskall
*

Fordel bringebær, appelsinbåter og kjeksbiter lagvis i en dessertskål eller lignende. Ha i en kule vaniljeis eller lignende. Ringle over en sitruslikør eller lignende. Pynt med noen bær, revet appelsinskall og gjerne hakkede pistasjnøtter (ble glemt før fotografering), og server umiddelbart.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Mmmmmmm…….nam nam. Den der skal jeg prøve å lage på søndag, for da skal vi ha middagsbesøk :)Håper det går bra med deg etter dere mistet hunden….Ha ei riktig god helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste