Til ”barselgruppa” med fire 22 åringer og mammaene deres (som tidligere er omtalt her) serverte jeg syrlig panna cotta med nektarinsalat til dessert. Panna cotta er enkel og god dessert å servere når du skal ha huset fullt av gjester etter en hektisk arbeidsdag og er avhengig av å ha mest mulig klart på forhånd. Oppskriften jeg benyttet finner du her.

Jeg tredoblet oppskriften og fikk faktisk tre porsjoner til overs, som ble dessert for familien dagen etter. Det var veldig populært, spesielt for Mathias som elsker panna cotta, ”god is”! Jeg laget pasjonsfruktsaus og pyntet med (frosne) bringebær og mørk sjokolade. Det ble også veldig godt! Og veldig enkelt.

Beregn 1 pasjonsfrukt per person og skrap ut innmaten med en skje. Du kan eventuelt sile av steinene, hvis du ønsker det. Smak til med litt siktet melis. Sett formen/glasset med panna cottaen noen sekunder i varmt vann og skjær forsiktig langs kanten med en skarp kniv. Hvelv panna cottaen på en tallerken. Fordel pasjonsfruktsausen rundt og pynt med friske bær, litt mørk sjokolade (gjerne med sitron og ingefær eller pasjonsfrukt) og eventuelt en kvast mynte eller sitronmelisse, hvis du har.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg skjønner ikke hvor du tar det fra!!! Du er bare såå flink!! og den pizzaen igår var kjempegod!!!! Vi laget den og alle ble fornøyd:)) Så takk for tipset:))Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld:))

  2. Mmm, dette skla jeg prøve. I dg laget jeg biscottien din. Den var bare kjempegod. Tror ikke boksen er like full til i morgen…

  3. Denne ser helt nydelig ut, men linken til panna cotta- oppskriften virker ikke lenger.. Hvilken oppskrift er det? Takk for svar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste