Kvinnemagasinet Femelle har anbefalt fem blogger for de matglade, deriblant Trines Mektige Matblogg! HURRA!

Hele artikkelen finner du her.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Det var jo ikke overraskende at du var med på den lista! Du imponerer stadig med både kvantitet og kvalitet på innleggene dine. Og fine bilder har du også!

  2. Så bra! Da er det ennå fler som får et løft i hverdagen eller festen – utrolig godt å titte inn til deg – her er det alltid noe som frister… I går feiret vi at datteren beynte å lese med en eplekake fra deg – og den ble vellykket – akkurat som oppskriften lovet.Hilde

  3. Ikke uventet! Jeg må bare få si at etter at jeg oppdaget bloggen din har familien fått et nytt matliv! Ut med usunn kjappmat og inn med ukeplaner og sunne, gode retter:) Takk, takk, takk for en superinspirerende blogg!!Har et lite sp.mål: har fått en flaske ex.virg.olivenolje med sitron, hva kan jeg bruke den til (foruten i salat..)Heia Trine!

  4. Tusen takk for fine tilbakemeldinger! Da blir jeg så glad! ;)Pernino; olivenolje med sitron kan benyttes til så mangt, feks på fisk som du baker i ovnen og på pasta – ja det meste tåler jo egentlig en touch med sitron.Trine 😉

  5. Selvfølgelig skulle du være en av de fem!!!! Noe annet hadde vært helt feil!Bloggen din er utrolig inspirerende;)Gratulerer og ha ei riktig trivelig helg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste