Oppskrift på sjokoladesnurrene mine er nå å finne blant påsketipsene i bladet «Aktivitet», som er medlemsbladet for 4H. For en tid tilbake fikk jeg en henvendelse fra 4H om de kunne få lov til å benytte oppskriftene på sjokoladesnurrer i sin påskeutgave. Det var selvfølgelig helt ok, og resultatet ser dere her, på side 17.

I oppskriften benytter jeg en pakke ferdig bollemix, noe jeg vel kun har gjort denne ene gangen – på hytta i høstferien i fjor, da vi plutselig fikk uventet, men koselig besøk. Det ble faktisk veldig godt, og er et godt tips for de som ikke er så vant med å bake, eller befinner seg på sparsomt utstyrt hybel- eller hyttekjøkken.

Oppskriften på sjokoladesnurrene finner du her. Og vil du lage gjærdeigen selv, kan du for eksempel ta utgangspunkt i denne oppskriften.

Noe å tenke på i påsken?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Så artig!! Nå er strengt tatt ikke speider'n og 4H det sammen – men artig lell!

  2. Vacker blogg. Tyvärr så har jag lite problem med Norska språket. Would it be possible to insert a translator?I'm a Swede living outside Boston and would love to put this on a new blogg that I'm working on called scandinavianblogger.com. I was planning to add a list of scandinavian food bloggs. Annelie

  3. Grattis med publisiteten Trine!Jeg vil gjerne prøve meg på disse deilige bollene til påskekos – nam nam!

  4. Takk for en herlig oppskrift. Den slo ann og nå skal den bakes og tas med på påskefjellet 🙂

  5. Noen hadde kommt meg i forkjøpet! Min kjære ektemann som sitter i styret i Norges Speiderforbund vil nok være strengt uenig i at 4H og speideren er det samme.Men nå fikk jeg i det minste muligheten til å si at vi begge er veldig stor fan av bloggen din!

  6. Oj, her har jeg visst uttalt meg om noe jeg ikke har peiling på… En lærer av det også!Trine 😉

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste