Det er tid for å offentliggjøre vinneren av gavekortet fra Kitch’n, som takk for mange fine og nyttige innspill til matbloggen. Det har vært en enorm respons i form av kommentarer på torsdagens innlegg, 112 kommentarer i alt faktisk! Til å trekke vinneren har jeg benyttet Random Org, som trakk ut innlegg nr. 50, som er June. Gratulerer med gavekort på 400 kroner fra Kitch’n!

Ellers vil jeg takke for alle de gode og konstruktive tilbakemeldingene jeg fikk. Det er utrolig gøy å høre at oppskriftene faktisk blir brukt, og at så mange er så fornøyd. Jeg kan dessverre ikke påta meg ansvar for stramme buksestrikker og bukseknapper som ikke går igjen. Jeg skal imidlertid forsøke å legge meg i selen for å blogge litt flere lette hverdagsretter, slik at utskeielsene med gjærbakst og kaker ikke får så alt for store konsekvenser for garderoben…

Jeg har merket meg alle forslag til oppskrifter og tema som ønskes fremover. Jeg kan allerede nå love at flere ønsker ift oppskriftstyper kommer til å bli oppfylt i tiden fremover. Det blir også etterhvert mer om kjøkkenprosessen. Den endelige bestillingen går i denne uken, så her er vi nå i sluttspurten i planleggingen. Jeg skal også forsøke å fokusere litt mer på kjøkkenutstyr og ingredienser. Flere spør om jeg kan si litt om hvilke olivenoljer og eddiker jeg benytter. Hva en her foretrekker er jo i stor grad knyttet til smak og behag, i tillegg er jeg ofte prisgitt hva mannen min kommer hjem med fra handletur (han hater “vanskelige” handlelister). Jeg har imidlertid tidligere skrevet litt om hvilke balsamicoeddiker jeg benytter under punktet “Tips og råd” under headeren, og mere kommer kanskje etterhvert.

Jeg kommer til å fortsette å sette inn lenker til vintips i den grad det er viner jeg selv føler passer til de enkelte rettene. Igjen er det tale om smak og behag, og jeg vil presisere at på dette området er jeg heller en vindrikker fremfor vinkjenner. Jeg har mine favoritter, og dessuten spør jeg ofte om tips og råd på polet hvis jeg skal ha vin til en spesiell rett. Ofte har jeg med meg oversikt over ingrediensene når jeg skal få hjelp til å plukke ut en vin, og ofte blir resultatet veldig bra. Da deler jeg gjerne med dere, men først og fremst er vintipsene en hjelp for meg selv, slik at ikke gode vinkjøp forsvinner ut i det blå.

Igjen; tusen takk til dere alle for gode og nyttige innspill! Ha en fin uke!

Og her er resultatet av trekningen “dokumentert” 🙂

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Åj,, for en hyggelig overaskelse å komme hjem til!! Nå ble jeg superglad!:)Tusen tusen takk!:)_june

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste