En nyoppdagelse for min del er denne nydelige bringebærsalaten, som er enkelt og velsmakende tilbehør til enhver dessert, nesten. Prøv den for eksempel til panna cotta, creme brûlèe, is eller sjokoladefondant.

Til 4 trenger du omtrent:

  • 250 gram frosne eller friske bringebær
  • ca 3-4 ss sukker
  • saften av 1/2 appelsin
  • litt grovhakkede pistasjkjerner til pynt

Legg bringebærene i en bolle med sukker og appelsinsaft. Vend forsiktig sammen og la salaten stå og trekke i minimum 30 minutter. Anrettes i små kopper/glass. Strø pistasjkjerner over rett før servering.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Denne så veldig lekker ut 🙂 Må prøve den neste gang jeg lager penna cotta. Jeg elsker smaken av bringebær 🙂 Flott blogg du har med masse fine oppskrifter i.

  2. Nå har jeg prøvd bringebærsalaten, sammen med en hvitsjokolade pannacotta- og det var nydelig. Men har et lite tips: da jeg la bringebærene i marinade, hadde jeg oppi noen mynteblad (som jeg tok ut etterpå) det ble veldig godt med litt mynte smak, i tillegg hadde jeg en god dæsj Saba edikk i marinaden, den er søt og det ble utrolig godt! Anbefales!

  3. Har du prøvd denne med frosne bær? Bak på pakken står det at de må kokes i minst et minutt, gjør du det? Jeg fikk en ganske vassen salat…

    1. Jeg vil anbefale deg å benytte friske bær, hvis du har muligheten til det. Kjøpte frosne bær bør kokes, og da er de ikke så egnet i denne salaten.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste