Sist helg ble det servert chevrè til forrett. Det var ikke særlig populært. Mannen min likte det rett og slett ikke, «brødskive med geitost» var ikke akkurat noe høydare for han (nå skal det sies at han aldri «klager» på maten, heller ikke på denne retten, men jeg setter jo pris på at han er ærlig). Selv synes jeg det var veldig godt, men det er viktig å ikke være for raus med chevrèen, da kan det fort bli kvalmende. Selv likte jeg veldig godt kombinasjonen med pinjekjerner, honning og balsamicosirup. Prøv du også da vel!

 
Til 4 trenger du omtrent:
4 skiver brød
4 skiver chevrè
rucculasalat
4 ts honning
olivenolje
pinjekjerner
balsamicosirup

maldonsalt

Legg osten på et bakepapirkledt brett, ha over honning og gratiner i ovnen ved 200 grader i ca 5 minutter.
Rist brødet i en panne i litt olivenolje. Strø over litt maldonsalt. Avkjøl og legg på rucculasalat. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Pass på slik at de ikke blir brent. Ha på osten rett før servering og dryss pinjekjernene forsiktig over. Ha noen dråper med balsamicosirup på tallerkenen og server straks.
Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Testet den lune chevren med honning til en kylling- og baconsalat i går. Veldig godt ved siden av det salte. Kunne også funket fint som dessert. En ordentlig god quick-fix!

  2. Hei! Har du en annen type ost enn geiteost du kunne anbefalt til en slik rett? Vil veldig gjerne lage dette til forrett, men gjesten min liker ikke geitost.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste