Hagen bugner av modne epler, og skaper litt hodebry i forhold til hva jeg skal lage av de og når jeg skal gjøre det. Men jammen var det godt å ha noen epler på lur da eldstedatteren og vesle Markus kom på overraskende søndagsmiddag, som i utgangspunktet var planlagt uten dessert. Da ble det eplekyss til dessert, og det var kjapt gjort, og desto mer tid til å kose med barnebarnet!

Til 4 trenger du omtrent:
5-6 epler, i båter
2 ss smør
3-4 ss flytende honning
½-1 ts malt kanel
en liten neve rosiner
Smelt smøret i en panne og ha i eplebåter og honning. Rør godt sammen og tilsett kanel og rosiner. La alt bli varmt og hell det over i dessertskåler. Serveres med vaniljeis eller vaniljekesam.
Enjoy!
Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste