Ta en titt i Tommy S.’ matblogg Lunsjprat, hvor han anbefaler 5 matblogger, hvor min er en av disse! Kjempehyggelig, og ikke minst veldig inspirerende til å fortsette! Tusen takk Tommy!

Ellers er jeg veldig enig med Tommy om at de 4 andre matbloggene er verdt å lese, så ta en titt på de også! Flere av disse ligger også i blogglisten min nedenfor.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Takk for sist, det var kjempekoselig!Gratulerer med gode ord om bloggen din! Det er vel fortjent!Så mange inspirerende oppskrifter og nydelige bilder! Har sett på sconsoppskriften din. De så så gode ut at jeg setter igang med en porsjon nå med engang!Da er de ferdige til min kjære kommer hjem fra et møte. Da skal vi kose oss:-)

  2. Hei igjen!Nå sitter vi og spiser scons! Nydelig smak, men mine ble ikke så høye og fine som dine. Ble leiven for tynn kanskje? Skal prøve igjen om en kveld eller to. Det frister absolutt til gjentagelse:-)

  3. Hei!Bare hyggelig å linke til en så flott blogg. Takk for at du linket tilbake:-)Oppskriften din på ripsgele fører meg rett tilbake til barndommen. Må bare skaffe meg et litt rips og teste selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste