Her kommer oppskrift på en god og luftig eggerøre, denne gang i godt selskap med chorizo og asparges. Til 4 trenger du omtrent:

150 gram chorizopølse, i skiver

2-4 asparges pr. person
5 store egg
5 ss melk
salt og pepper
olivenolje til steking
smør til steking
gressløk, hakket

En skive godt brød pr person (eller mer), gjerne ristet

Stek chorizoskivene sprø i olje i en varm stekepanne. La de renne av på litt kjøkkenpapir. Stek deretter aspargesen i litt olje.

Visp egg, melk, salt og pepper lett og luftig i en stor bolle. Tilsett snittet gressløk. Varm stekepannen, ha i smør og hell i eggerøren når alt smøret har smeltet. La røren få stivne litt, og bruk deretter en stekespade i tre til å skyve røren fra ytterkantene mot midten. Pass på å ikke ha for sterk varme! Når nesten alt har stivnet trekkes eggerøren av varmen, og ettervarmen gjør resten av jobben.
Anrett eggerøren på brødet og dander chorizo og asparges oppå.
Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Ramla innom bloggen din ved en tilfeldighet. Snakk om lykke! Den ene fristende retten etter den andre. Her kan æ bli! Har allerede planlagt menyen for resten av uka ved hjelp av bloggen din:)

  2. Jeg er så glad for at jeg kom over bloggen din for her var det mye godt som skal prøves:) Jeg klarer fint å lage mat, men det blir alltid det samme kjedelige for jeg er ikke særlig oppfinsom på den kanten. Men nå skal jeg jaggu ta meg selv i nakken;) Kommer tilbake med tilbakemelding på hvordan det har gått etterhvert:)Ha en flott dag!Hilsen Silje

  3. Tusen takk for hyggelige kommentarer!Silje; det skal bli spennende å få tilbakemeldinger fra deg om hvordan det går etter "nakkegrepet"!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste