Vi har vært på en herlig ferie på Kypros, nær Agia Napa. For første gang reiste vi på ”ordinær” chartertur, og bodde på barnevennlig resort med alt som trengs innen en armlengdes avstand, nesten. De fleste måltidene ble inntatt på resortens område som hadde to helt ok restauranter, men vi forsøkte også lokale restauranter.
Vi forsøkte blant annet en fiskerestaurant på den idylliske havnen i Agia Napa. Det var åpenbart utenfor sesongen og glissent i lokalet, så vi satset på godt behandlet lammekjøtt (Kleftiko) i stedet for fisk. Det gresk-kypriotiske kjøkken er etter min mening ikke det mest spennende. Men, kypriotisk vin er faktisk ikke så verst!

Vesle M på 10 måneder stortrivdes i bassenget og på stranden, og elsket å sjarmere kelnerne på kafe og restaurant når vi inntok lunsj og middag. Det spørs om det blir like spennende å bare være hjemme med bare pappa, etter en uke med så mye oppmerksomhet og action.

Her i gården er det nå pappa i perm som råder på kjøkkenet, og jeg får servert middag på hverdagene. 😉 Det blir derfor ikke så mye tid og anledning til å oppdatere bloggen med nye oppskrifter, men forhåpentligvis finner jeg på noe spennende til helgen, for da påtar jeg meg mer enn gjerne kjøkkentjenesten!

Ha en matglad uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits