UKEMENY 17/2017

Det er på tide med en ny ukemeny, og jeg har her plukket ut noe for enhver smak. Jeg håper du finner noe som frister, hvis ikke kan du sjekke ut en annen ukemeny- du finner nemlig alle ukemenyene samlet her.

Som du kanskje har lagt merke til så har det vært litt redusert aktivitet på bloggen den siste tiden. Det skyldes rett og slett at jeg jobber for fullt med å teste ut og fotografere de siste rettene til den nye kokeboken min, «Trine inviterer». Hvis alt går etter planen skal alle oppskriftene være ferdig fotografert på tirsdag. Jeg er veldig fornøyd med bilder og oppskrifter, og føler en veldig lettelse over å ha kommet så langt. Men, jeg har mye skrivearbeid igjen før endelig deadline 15. mai, så det kommer til å bli hektisk de kommende ukene også. Mona Nordøy har tatt kjempefine bilder av meg til cover + inni boken, og vi har enda en fotoshoot igjen til alt er i boks.

På grunn av arbeidet med kokeboken har jeg derfor utsatt publisering av den nye nettsiden til etter 17. mai en gang. Litt mange baller i luften på en gang, men nå ser det ut som om jeg skal klare å lande alle på en måte som jeg vil være veldig fornøyd med. I tillegg ser det ut som om jeg snart kan signere en spennende kontrakt som jeg gleder meg veldig til å dele med dere. Og på fredag drar jeg på en spennende matreise til Provence (følg meg gjerne på snap, trine_sandberg). Og sånn går no dagan (og nettene). Jeg skal fortelle mer om alt dette etter hvert, og det er også hyggelige ting i vente privat som jeg også vil dele etter hvert.

Men altså, over til ukemenyen – finner du noe som frister?

MANDAG

Fargerik grønnsakscurry med kikerter

TIRSDAG

Fiskegrateng med parmesan og basilikum

ONSDAG

Wok med spicy kjøttdeig og nudler

TORSDAG

Minestronesuppe med tomat, kylling og bacon

FREDAG

Pokébolle med laks og syltet rødløk

LØRDAG

Hamburger med eple, brie og rødløkskompott

SØNDAG

Pannestekt torsk med chorizosmør og spinatsalat

UKENS DESSERT

Espresso med sjokolade- og vaniljeiskrem

UKENS BAKETIPS

Eltefritt brød med bygg *******************

Ha en fin og matglad apriluke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar