Helga står for dør, og byr på flere anledninger til å overraske familie og venner med en frisk og enkel parfait som alltid blir vellykket! Snøfriskosten gir den en nydelig syrlighet, som passer bra sammen med den friske bringebærsausen. En ypperlig dessert hvis du skal ha gjester, da alt kan gjøres i stand på forhånd. Til ca 4 porsjoner trenger du:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

1 pakke Snøfrisk ost naturell
3 dl kremfløte
1-2 ss sitronsaft
1-2 ss vaniljesukker
1-2 ss sukker
150 g bringebær
sukker
sitronsaft
2-4 pasjonsfrukt

SLIK GJØR DU

Rør osten jevn sammen med litt av sitronsaften og sukkeret. Visp fløten til luftig krem og vend osteblandingen forsiktig inn. Smak eventuelt til med mere sukker, vaniljesukker og sitron. Bruk gjerne hjemmelaget vaniljesukker om du har (smak til).  Hell isblandingen i porsjonsformer eller en liten form, og sett den i fryseren i minst 3 timer.

Lag bringebærsausen ved å presse bærene gjennom en sikt ved hjelp av baksiden på en skje eller lignende. Du kan fint benytte frosne (opptinte) bringebær. Smak til bærsausen med sukker og sitronsaft, og sett kjølig til desserten er klar for servering.

Ta opp isen fra fryseren ca 30 minutter før servering. Ta den ut av porsjonsformen eller del opp i biter og fordel på tallerkener. Fordel sausen over og server med halve pasjonsfrukt eller annen frukt/bær du har tilgjengelig.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste