I avdelingen for enkle desserter kommer et tips om hvordan du raskt og enkelt kan lage en knasende, frisk og god dessert, som faller i smak for både små og store (voksne) barn. Utgangspunktet for denne desserten er hjemmelagede sjokoladekjeks som er grovhakket og blandet sammen med vaniljeis og friske bær. Jeg kjøper ofte friske bær til helga som Mathias får som "lørdagsgodt" og restene blir gjerne brukt i en dessert, slik som denne isdesserten som ble servert på hytta sist helg. Desserten ble toppet med eplecondiment fra Oliviers&Co, men det er slett ikke nødvendig (jeg har imidlertid fått flere henvendelser fra lesere som lurer på tips til anvendelse av fruktcondimenter, og her kommer det første).
Finn frem (en porsjon):

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

1 sjokoladekjeks , grovhakket
1 kule vaniljeis
1 neve friske bringebær
1-2 ss eplecondiment (Oliviers&Co)
Sitronmelisse eller mynteblader til pynt

SLIK GJØR DU

Ha den grovhakkede kjeksen i et glass eller en skål og ha en kule is oppå. Fordel bærene oppå og ringle condimenten over. Her kan du selvfølgelig benytte det du har av kjeks, is, bær og frukt. Condimentet kan erstattes med en likør eller droppes helt.

Enjoy!

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste