Her kommer en ny utgave av en populær oppskrift fra 2009, som den gang fikk navnet "Spinatsnurrer med tomat, fetaost og oliven i svingene". Når jeg ser på mine eldste innlegg så blir jeg påmint hvilken reise dette har vært, både i forhold til matkunnskap, tekst og foto, men også alt som har skjedd i kjølvannet av bloggen. Det er ikke fritt for at jeg klyper meg i armen rett som det er.

Den gamle oppskriften pensjoneres nå, og erstattes med denne - som er oppdatert med en enda bedre gjærdeig, og ikke minst nye bilder. Spinatsnurrene er populære hos både store og små, og er ypperlig til for eksempel lunsj eller kveldsmat. Prøv dem du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GJÆRDEIG

600 g hvetemel
15 g gjær eller 1 ts tørrgjær

SPINATFYLL

1/2 rødløk (liten), finhakket
150 g spinat , grovt hakket

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste