I dag kan jeg friste med en smakfull, frisk og fargerik sommersalat med blant annet jordbær, tomat og chili. Et selvskrevent tilbehør på sommerbuffeten, eller prøv den som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt, kylling eller det du måtte behage.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SALAT

200 g jordbær , i biter
200 g cherrytomater , i båter
1/2 rødløk , i tynne båter
1/2 rød chili , finhakket
1 neve basilikumblader
3 ss pinjekjerner , ristet

DRESSING

3 ss extra vigin olivenolje
1 ss eplesidereddik
1 ts flytende honning
salt og pepper

SLIK GJØR DU

JORDBÆR- OG TOMATSALAT MED CHILI

Skyll og rens jordbærene, skjær dem i mindre biter og ha dem i en bolle sammen med tomater, rødløk, chili og basilikum. Vend salaten forsiktig sammen. Rør sammen olivenolje, eddik og honning, og smak til med salt og pepper. Drypp dressingen over salaten, og dryss de ristede pinjekjernene over.

Server salaten som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt, kylling eller det du måtte behage. Salaten er også et fargerikt og smakfullt tilbehør på sommerbuffeten.

JORDBÆR- OG TOMATSALAT MED CHILI

VELBEKOMME!

Har du laget oppskriften? Jeg vil gjerne høre hva du synes, legg igjen en kommentar under, på facebook eller Instagram (@trinesmatblogg).

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste