KRYDRET GULROTKAKE MED SITRONKREM
HIMMELSK SJOKOLADEKAKE MED ESPRESSOKREM
VEGETARPAI MED SPINAT, LØK, PAPRIKA OG FETA
ØRRET MED KREMET PAPRIKASAUS OG BROKKOLINI
«OSTEKAKE» MED RØKT LAKS OG REKER
SJOKOLADEKAKE MED MASCARPONEKREM OG BRINGEBÆR
BRINGEBÆRMOUSSEKAKE MED BROWNIEBUNN
MØRK SJOKOLADEKAKE MED MARENGSLOKK
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED SALVIESMØR
FISKEGRATENG MED TORSK OG SPINAT
SNURRER MED NUTELLA (ELLER VANILJEKREM) OG KANELSUKKER
FARGERIKE VANILJEKJEKS
SAFTIG APPELSINKAKE MED OSTEKREM
PANNA COTTA MED KOKOS OG MANGOSAUS
SJOKOLADEOSTEKAKE MED KVIKK LUNSJ
GRATINERT LAMMEFILET MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG POTETPURÈ
CHURRO COOKIES – KANELKJEKS MED KANELKREM
SEMIFREDDO MED KROKAN, SJOKOLADE OG SALT KARAMELLSAUS
SALTIMBOCCA DI POLLO – KYLLING MED HVITVINSJY OG GRØNNE ERTER
SHORTBREAD – SMØRKJEKS MED SITRON
FASTELAVNSBOLLER MED SJOKOLADE OG BRINGEBÆRSUKKER
SJOKOLADESNURRER MED VANILJEKREM
FROKOSTHORN MED VALMUEFRØ
OVNSBAKT TORSK MED TOMATPESTO, POTETMOS OG BROKKOLINI
SKOGSBÆRPARFAIT MED SJOKOLADESMULER OG COULIS
KAFFE- OG KARAMELLSNURRER
CHURROS MED SJOKOLADESAUS OG KARAMELLSAUS
PULLED CHICKEN MED TOMATSALAT OG MAIS- OG PAPRIKASALAT
KAMSKJELL MED GULROTPURÈ, BACON OG APPELSINSJY
BAKED ALASKA – OMELETTE NORVEGIENNE
TORSK MED SPEKESKINKE, SOYASMØR OG POTETMOS
PISTASJKJEKS MED SJOKOLADEKREM
KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT
TYSKE SKIVER MED APPELSIN
SJOKOLADEFUDGE
VANILJEKJEKS MED SOLBÆR
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
SJOKOLADEPAVLOVA MED SALT KARAMELL OG NØTTE- OG SJOKOLADEKRØNSJ
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER