Dette er kaken du lager når du virkelig vil glede noen. En saftig og smakfull sjokoladekake fylt med syrlig bringebærsyltetøy og fyldig mascarponekrem. Toppes med friske bringebær og et lett melisdryss. Søtt, friskt og litt rustikt, men likevel en kake du imponerer med i all sin enkelhet. Perfekt til både bursdager, 17. mai, sommerfesten, kaffebesøk eller som dessert etter et deilig måltid.

PS. Mascarpone kan gjerne byttes ut med kremfløte, se tips avslutningsvis.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KAKEBUNN

150 g smør
200 g mørk sjokolade

MASCARPONEKREM

250 g mascarpone (se tips)
3 dl kremfløte

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste