JUNIMENYEN; REKER SAGANAKI, KYLLING SOUVLAKI & PANNACOTTA MED RABARBRASUPPE
Velkommen til bords! Sommeren er høytid for lette smaker, gode samtaler og måltider som nytes i kveldssola. Enten det er pinseaften, St. Hans eller en livlig sommerfest, byr denne treretters menyen på fristelser med inspirasjon fra Middelhavet og gode norske råvarer. Vi starter med reker saganaki – en varm, krydret forrett med smak av Hellas. Deretter følger saftig kylling souvlaki med frisk tzatziki, klassisk gresk salat og hjemmebakte pita. Til slutt runder vi av med en silkemyk panna cotta servert med rabarbra- og jordbærsuppe – en søt og syrlig smak av sommer. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# REKER SAGANAKI #
# KYLLING SOUVLAKI MED TZATZIKI, GRESK SALAT OG PITA #
# PANNA COTTA MED RABARBRA- OG JORDBÆRSUPPE #
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.