Gresk meny - junimenyen

Velkommen til bords! Sommeren er høytid for lette smaker, gode samtaler og måltider som nytes i kveldssola. Enten det er pinseaften, St. Hans eller en livlig sommerfest, byr denne treretters menyen på fristelser med inspirasjon fra Middelhavet og gode norske råvarer. Vi starter med reker saganaki – en varm, krydret forrett med smak av Hellas. Deretter følger saftig kylling souvlaki med frisk tzatziki, klassisk gresk salat og hjemmebakte pita. Til slutt runder vi av med en silkemyk panna cotta servert med rabarbra- og jordbærsuppe – en søt og syrlig smak av sommer. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# REKER SAGANAKI #

REKER SAGANAKI - TOMATBAKTE REKER MED FETA

 

# KYLLING SOUVLAKI MED TZATZIKI, GRESK SALAT OG PITA #

KYLLING SOUVLAKI MED TZATZIKI OG GRESK SALAT

 

# PANNA COTTA MED RABARBRA- OG JORDBÆRSUPPE #

Panna cotta med rabarbra- og jordbærsuppe

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste