EGENREKLAME

Trines jul

Nå kan du bestille TRINES JUL til rabattert pris, fraktfritt levert hjem i din egen postkasse. Prisen er kr. 299 (ordinær pris er 479). Bestill boken hos Norli HER. En ypperlig julegave til noen du er glad i eller kanskje en liten førjulsgave til deg selv og familien?

 

I TRINES JUL har jeg samlet mine beste oppskrifter til advents- og juletiden, 145 oppskrifter i alt. Boken er delt inn i 10 kapitler, hvor du blant annet finner deilige drikker og smakfull søt gjærbakst til adventskosen, massevis av deilig julebakst og oppskrifter på julekonfekt og andre godbiter.

Trines jul - skjermdump

Det er selvsagt også et kapittel med julens middager, med godt og fargerikt tilbehør, og tipsene som gjør at du lykkes hjemme på ditt eget kjøkken. Masse godt til julens frokoster og lunsjer er også med, sammen med juledessertene og deilige kaker til julens kakebord. I tillegg får du også tips om spiselige gaver som er hyggelige å lage og å gi bort, og ikke minst oppskrifter på smakfulle retter som du kan tilberede av restene fra julematen. Jeg har også laget fire treretters menyer til nyttårsaften, eller kanskje du heller ønske å teste dem ut til en festmiddag i adventstiden eller i romjulen?

 

Selv om TRINES JUL primært er en julebok kan de fleste oppskriftene benyttes hele året.

 

Les mer om boken HER og få en liten sniktitt i boken HER. TRINES JUL fikk terningkast 6 i Nettavisen, les hele anmeldelsen HER.

Trines jul

Bestill gjerne Trines kokebok for unge kokker og/eller Trines hverdagsmat samtidig. Trines matkalender 2024 kan bestilles her.

Trines jul - konfekt

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine, jeg leser bloggen din siden 2014 og har lagt mye god mat. Jeg vil gjerne bestille din nye boken, men jeg bor i Tyskland og kan dessverre ikke ha den levert til meg. Men da skal jeg kose meg med alle oppskriftene her.
    Tusen takk for alle de fantastiske oppskriftene du har skrevet og delt her. Det er en grunn for at koking og baking er mine hobbyer!
    Hilser fra Tyskland
    Theresa

    1. Så hyggelig å høre at du liker oppskriftene mine! Dersom du ønsker å bestille boken kan du evt. gjøre det via meg til samme pris, men da må du i tillegg betale for frakt. Send en melding til [email protected] hvis det interessant for deg.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste