TRINES JUL

 

Her er det – coveret på min nye kokebok, TRINES JUL! Jeg har lenge gledet meg til å lage denne julekokeboken – til å samle juleoppskriftene mine mellom to permer. I TRINES JUL finner du mine beste oppskrifter til den søte juletid – i alt 145 oppskrifter fordelt på 431 sider, slik at du har litt å velge i. Hvis du vil ha en liten sniktitt kan du bla i boken HER.

 

Først i boken får du oppskriftene i bilder, slik at du enkelt får et overblikk over oppskriftene og forhåpentlig raskt blir fristet til å prøve en eller flere av oppskriftene.

Trines jul innhold 1

Boken er delt inn i 10 kapitler, hvor du blant annet finner deilige drikker og smakfull søt gjærbakst til adventskosen, massevis av deilig julebakst og oppskrifter på julekonfekt og andre godbiter.

Trines jul innhold 4

Det er selvsagt også et kapittel med julens middager, med masse godt og fargerikt tilbehør, og tipsene som gjør at du lykkes hjemme på ditt eget kjøkken. Juledessertene og deilige kaker til julens kakebord har jeg selvsagt også tatt med.

Trines jul innhold 3

Julen er tiden for lange frokoster, brunsjer og lunsjer, og du finner derfor et rikholdig kapittel med deilig pålegg, gjærbakst, salater, marmelader, sild og mye annet godt. Og en masse tips og triks for deg som vil arrangere juleselskap uten å slite deg helt ut.

Trines jul innhold 2

I tillegg til saltmat og søtmat som passer godt i advents- og juletiden, får du også tips om spiselige gaver som er hyggelige å lage og å gi bort, og ikke minst oppskrifter på smakfulle retter som du kan tilberede av restene fra julematen. Her kan jeg blant annet friste med Resteramen med kalkun, Bao buns med ribbe og Wraps med pinnekjøtt. Jeg har også laget fire treretters menyer til nyttårsaften, eller kanskje du heller ønske å teste dem ut til en festmiddag i adventstiden eller i romjulen?

 

Noen av oppskriftene finner du allerede på bloggen, men de fleste er nye og finnes kun i TRINES JUL. Selv om boken har hovedfokus på julehøytiden, vil mange av oppskriftene kunne brukes gjennom hele året. Det gjør i alle fall jeg.

 

Bak meg har jeg et intenst halvår med lange dager og korte netter, for det er en stor og arbeidskrevende jobb å lage en så omfattende kokebok nesten helt alene. For her er det ingen assistent, oppvaskhjelp, stylist eller matfotograf som er med i bildet, jeg gjør jo alt dette selv. Men når manus og bilder er i boks og selve boken skal lages har jeg med meg et stjernelag, blant annet Anne Søyland (redaktør), Ingrid Skjæraasen og Bente Bergan (designere) fra Cappelen Damm – og Astrid Waller som fotograf av portretter og miljøbilder til boken. Og så har jeg selvsagt den fine familien min som alltid stiller opp når det skal bakes pepperkaker, lages konfekt – og tas bilder til ny kokebok.

 

Bestill boken her til kr. 419 (som er maksimal rabatt) og få den levert hjem til deg (fraktfritt). Den er også tilgjengelig i øvrige nettbokkandler og i din lokale bokhandel.

 

Og det blir selvsagt slippfest hvor DU er invitert. Sett av 15. november – nærmere info og invitasjon kommer!

 

Dette blir spennende – i år gleder jeg meg ekstra mye til jul, jeg!

Trines jul

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Det er alltid spennende med ny bok Trine. Jeg skal bestille Juleboken ✌️Lykke til du er flinkMvh Anne Jeg er på nett fra deg.

  2. Denne juleboken skal bestilles, gleder meg! Elsker de andre kokebøkene dine, så masse flotte oppskrifter

  3. Jeg er en stor fan av dine kokebøker, deg også selv om vi aldri har møttes. Jeg har alle kokebøkene dine, de blir brukt titt og ofte, og der finner jeg alltid inspirasjon til middager, bakst og dessert. Må innrømme en ting, kokebøkene dine er ofte sengelektyre

  4. Åh endelig skal det bli jul hos meg også med digge oppskrifter fra boka.
    Gleder meg til nye mat tradisjoner med fadderbarnet mitt. Håper det ikke er for mange oppskrifter med skalldyr siden jeg er allergisk. Jeg har epi pennen klar. Skal prøve å møte idolet mitt om du drar på signerings tur.

  5. Boken er topp, har allerede brukt flere av oppskriftene, silderetter og kaker.
    Takk Trine for en flott bok der man straks kommer i julestemning.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste