Kollasj Trines hverdagsmat

Tenk, i dag er det 16 år siden jeg opprettet Trines (mektige) matblogg! Lite visste jeg da hvilken fantastisk den etter hvert skulle ta meg med på. Og hvilken reise det har vært, og fortsatt er! Jeg oppsummerte de 15 første årene ganske grundig i fjor, i dette innlegget. Det siste året har jeg, i tillegg til å oppdatere bloggen, stort sett fokusert på jul og julemat, noe som resulterte i min mest omfattende kokebok – TRINES JUL. Jeg er utrolig stolt over å ha laget seks kokebøker som alle har blitt bestselgere, og som til sammen er trykket opp i mer enn 480 000 eksemplarer!

 

Etter et ganske så hektisk 2022 er planen å roe ned tempoet litt i 2023, for også få tid til litt andre ting (og litt mer fritid). Bloggen vil selvsagt bli jevnlig oppdatert, slik jeg har gjort hver uke de siste 16 årene. På agendaen ellers står noen tekniske oppgraderinger, litt egenopplæring, matreise til Paris (den forrige ble avlyst pga. nedstengning) – og så planlegger jeg en to-ukers studietur til Sør-Frankrike eller Italia i juni!

 

Takk for følget i nok et år – jeg håper du henger med videre også! For jeg har ikke tenkt å gi meg riktig enda.

 

(Jubileumet feires med kakerester – en deilig sjokoladekake med melkesjokoladekrem og bringebær fra TRINES JUL, en kokebok som slett ikke bare er forbeholdt desember.)

Portrett: Mona Nordøy

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Gratulerer! Middagslaging og -spising har blitt enda mer av en glede etter at jeg begynte å følge bloggen din. Det er alltid her jeg begynner jakten på inspirasjon til dagens middag, og i 99,9% av tilfellene finner jeg det jeg leter etter. Tusen takk.

  2. Gratulere så mye med 16 års dagen .

    Når jeg har lyst å lage noe godt f. Eks av kylling, så går jeg alltid til siden din, og der finner jeg alltid noe godt å lage. Fine bilder og gode oppskrifter! Har 2 av kokebøkene dine og neste på listen er Trines jul
    Vennlig hilsen Trine S.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste