TRINES JUL

Nå kan du bestille TRINES JUL med signatur, fraktfritt levert hjem i din egen postkasse. Prisen er kr. 419, som er maksimal rabatt. Bestill boken hos Norli HER eller ARK HER. Velg om du ønsker signering eller ikke. En ypperlig julegave til noen du er glad i eller kanskje en liten førjulsgave til deg selv og familien?

 

I TRINES JUL har jeg samlet mine beste oppskrifter til advents- og juletiden, 145 oppskrifter i alt. Boken er delt inn i 10 kapitler, hvor du blant annet finner deilige drikker og smakfull søt gjærbakst til adventskosen, massevis av deilig julebakst og oppskrifter på julekonfekt og andre godbiter.

Trines jul - skjermdump

Det er selvsagt også et kapittel med julens middager, med godt og fargerikt tilbehør, og tipsene som gjør at du lykkes hjemme på ditt eget kjøkken. Masse godt til julens frokoster og lunsjer er også med, sammen med juledessertene og deilige kaker til julens kakebord. I tillegg får du også tips om spiselige gaver som er hyggelige å lage og å gi bort, og ikke minst oppskrifter på smakfulle retter som du kan tilberede av restene fra julematen. Jeg har også laget fire treretters menyer til nyttårsaften, eller kanskje du heller ønske å teste dem ut til en festmiddag i adventstiden eller i romjulen?

 

Les mer om boken her og få en liten sniktitt i boken her.

Trines jul

Bestill gjerne Trines kokebok for unge kokker og/eller Trines hverdagsmat samtidig. De blir dessverre ikke signert, men du får dem kraftig rabattert og det er jo en bra deal!

Trines jul - konfekt

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste