Trines jul - skjermdump

Nå er den endelig her, den nye kokeboken min TRINES JUL! Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet selv, og har allerede fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra lesere som har kjøpt boken. Tusen takk til alle dere, det betyr så mye! Og ekstra stas var det med terningkast seks i Nettavisen (se begrunnelse avslutningsvis)!

 

Jeg gleder meg til å feire boken sammen med de som har bistått meg i prosessen fra løs skisse til ferdig bok, samt dere lesere. Det blir både slippfest og flere arrangementer rundt omkring i landet, se nærmere info om arrangementer avslutningsvis.

 

I TRINES JUL finner du mine beste oppskrifter til den søte juletid – i alt 145 oppskrifter fordelt på 431 sider.

Trines jul - skjermdump

Boken er delt inn i 10 kapitler, hvor du blant annet finner deilige drikker og smakfull søt gjærbakst til adventskosen, massevis av deilig julebakst og oppskrifter på julekonfekt og andre godbiter. Det er selvsagt også et kapittel med julens middager, med masse godt og fargerikt tilbehør, og tipsene som gjør at du lykkes hjemme på ditt eget kjøkken. Masse godt til julens frokoster og lunsjer er også med, sammen med juledessertene og deilige kaker til julens kakebord.

Trines jul - skjermdump

I tillegg får du også tips om spiselige gaver som er hyggelige å lage og å gi bort, og ikke minst oppskrifter på smakfulle retter som du kan tilberede av restene fra julematen. Jeg har også laget fire treretters menyer til nyttårsaften, eller kanskje du heller ønske å teste dem ut til en festmiddag i adventstiden eller i romjulen?

Trines jul - skjermdump konfekt

Noen av oppskriftene finner du allerede på bloggen, men de fleste er nye og finnes kun i TRINES JUL. Selv om boken har hovedfokus på julehøytiden, vil mange av oppskriftene kunne brukes gjennom hele året. Det gjør i alle fall jeg.

 

Hvis du vil ha en liten sniktitt kan du bla i boken HER og du kan også lese mer om boken HER.

Bestill boken HER for kr. 299 og få den levert hjem til deg (fraktfritt). Den er også tilgjengelig i øvrige nettbokhandler og i din lokale bokhandel.

pepperkakebyen

Oppdatert 19.12.22

TRINES JUL fikk terningkast 6 i Nettavisen, med følgende begrunnelse:

 

«Trine Sandberg er en av kongerikets aller mest populære matbloggere. Juristen fant på et eller annet tidspunkt ut at det å drive med mat og blogging var mye morsommere enn å være seniorrådgiver i Utdanningsdirektoratet og skal jeg være helt ærlig, og det skal jeg jo, så skjønner jeg henne godt. Svært godt, faktisk! 

 

Nå har hun begått noe som ligner mistenkelig på den definitive julematboka. På vel 400 sider har hun samlet 145 oppskrifter og her får vi alt, det vil si ALT!

 

Det betyr bakst, konfekt, middager, desserter, frokoster og lunsjer, matgavetips, restefestmat og selvsagt avsluttes det hele med fantastiske nyttårsmenyer! 

 

Alt er nydelig servert, som det heter ved en slik anledning, og boka lukter faktisk godt også. Synes du at det kanskje er i seineste laget for årets jul. så lover jeg at denne boka vil funke både neste år, og året etter og …»

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Boken var Fantastisk fin. Med de små bildene som viste til oppskriftene.. Gleder meg til å gå i dypdykk i boken, har bare blad igjennom.Seer fram til en kopp kaffe sammen med boken og skrivblokk tilstede.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste