Trines jul

TRINES JUL er nå på vei ut til folket, for å spre mat- og juleglede i vårt langstrakte land. Responsen så langt har vært stor og jeg har allerede fått mange hyggelige og positive tilbakemeldinger fra lesere. Det var også stor stas når boken gikk rett inn på bestselgerlisten, og 2. opplag er faktisk allerede bestilt!

 

TRINES JUL er min mest personlige bok, den er den tykkeste med sine 419 sider – og den inneholder mine aller beste oppskrifter til advents- og juletiden, og litt til. Les mer om boken her og bla-i-boken her.

 

TRINES JUL skal selvsagt feires, og DU er velkommen til å feire den med meg! Her har jeg samlet alle arrangementer, middager og boksigneringer frem til jul (oppdateres fortløpende):

 

 

ARRANGEMENTER

 • TORP (Fredrikstad), 9. november kl. 18-21, Damekveld hos Bokmiljø (gratis arr.) – les mer her.
 • OSLO, 15. november kl. 18, Lanseringsfest i Cappelen Damms lokaler i Akersgata 47/49, med blant annet bokbad, underholdning, smaksprøver fra boken, goodiebags og loddtrekning. Lanseringsfesten er åpen for alle og gratis.
 • TRONDHEIM, 23. november kl. 18, E.C. Dahls Pub & kjøkken, bokbad med Klaus Sonstad og treretters middag inspirert av oppskrifter fra TRINES JUL (dessverre avlyst pga. sykdom).
 • OSLO, 7. desember kl. 18, Førjulskos i Cappelen Damms lokaler i Akersgata 47/49, sammen med Victoria Dam, Kjersti Herland Johnsen og Anne Gaathaug (gratis arr.). Les mer her.

På alle arrangementene blir det selvsagt mulighet for å kjøpe signert bok til rabattert pris (eller få en liten hilsen i boken hvis du har kjøpt den fra før).

 

BOKSIGNERINGER

 • TRONDHEIM, tirsdag 22. november kl. 17-18, ARK Brunhjørnet.
 • RØROS, torsdag 1. desember kl. 14-16.30, Julemarked Røros, se program her.
 • OSLO, lørdag 3. desember kl. 14-15, CC Vest.
 • SKI, lørdag 10. desember kl. 14-15, Norli Ski storsenter.
 • STRØMMEN, tirsdag 13. desember kl. 18-19, ARK Strømmen storsenter.
 • JESSHEIM, torsdag 15. desember kl. 18-19, Ark Jessheim storsenter.

SIGNERTE BØKER

Jeg har vært innom flere bokhandler og signert bøker, som for eksempel hos Norli Universitetsgata, ARK Egertorget, Sandvika storsenter, Fornebu senter, CC Vest og ARK Bekkestua. Det er også mulig å bestille signerte bøker hos Norli og ARK.

 

VELKOMMEN!

Trines jul

Oppdatert: 7.12.22

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei
  Jeg har veldig lyst på den nye juleboken men det er ikke tilrettelagt å kjøpe hvis en ikke er bosatt i Norge

  Vennlig hilsen Randi

 2. For første gang på over tyve år feirer vi i år julen i Bergen sammen med barn og barnebarn.
  I den anledning har jeg gått til innkjøp av boken din!Fantastisk fin bok du har skrevet Trine.
  Til uken setter vi i gang med baking og silderetter. Gleder meg veldig.
  Denne helgen tilbringer jeg i Oslo.
  Kanskje vi sees!

  Hvis ikke må du ha en fin julefeiring. ‍

 3. Hei,
  Vi hadde gledet oss veldig til arrangementet i Trondheim! Fullt forståelig men veldig kjedelig når det ble avlyst. Finnes det noen mulighet for at det arrangeres noe lignende igjen?

  1. Jeg hadde virkelig sett frem til dette arrangementet, og er utrolig lei meg for at jeg måtte avlyse. Hadde klart å styre unna koronaen helt frem til da… Utrolig bittert at det skjedde midt oppi lanseringen av en bok jeg har jobbet med det siste året. Jeg håper vi kan gjøre et nytt forsøk med middag og bokbad til neste år. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste