Trines kokebok for unge kokker

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til tiåringen, tenåringen, barnefamilien eller unge som skal flytte for seg selv? Da er «Trines kokebok for unge kokker» et smart valg, for her finner du oppskrifter som hele familien liker, til både hverdag, helg og fest. Nå kan du også få den signert med navn på mottakeren + med en liten hilsen i tillegg. Dette er et tilbud som gjelder i en begrenset periode, og bøkene sendes ut 8. desember.

 

«Trines kokebok for unge kokker» er kokeboken jeg selv savnet som barn, og som jeg nå har laget til sønnen min Mathias på 13 år og de fem barnebarna mine i alderen 6-12 år, og alle andre som ønsker å lære å lage mat. Boken er delt inn i fire kapitler: etter skoletid – middag – fredagskos – kaker & søte saker. Her finner du oppskrifter på alt fra spennende blingser og smoothiebowl, til pizzavafler, tomatsuppe, grønnsaksuppe med kjøttboller, kebab, torskegryte, sushibowl, tacograteng, pizza, pølsehorn, blåbærmuffins, skoleboller, oreokake, cupcakes og milkshake, for å nevne noe. Ta gjerne en titt her, hvor du blant annet finner innholdsfortegnelsen med bilder av alle rettene i boken.

Trines kokebok for unge kokker

Målgruppene for boken er barn og unge, og barnefamilier. Å lykkes med å lage mat til seg selv og andre har også en verdi utover det å bli god og mett. Det skaper også en mestringsfølelse, stolthet og matglede. Å motivere, inspirere og hjelpe barna våre til å lære å lage mat en av de beste og nyttigste gavene vi kan gi dem – og gir et grunnlag som de vil ha nytte og glede av hver eneste dag resten av livet. Jeg håper at kokeboken min kan være et nyttig bidrag med på veien.

 

Boken har vært på bestselgerlistene siden den kom ut, og tredje opplag ventes på lager i neste uke! Det er allerede mange som har tatt den i bruk og jeg får nesten daglig hyggelige meldinger fra foreldre som forteller om barn og unge som kokkelerer, smaker og sprer matglede rundt om i det ganske land! Da er det ekstra gøy å være kokebokforfatter skal jeg si dere!

 

Jeg har nå vært i Oslo og signert opp massevis av bøker, med en liten hilsen i tillegg. Bestill signert bok HER til kr. 349,-, som er maksimal rabatt og fritt levert hjem til deg. (Og klikk gjerne med Trines hverdagsmat samtidig, for den er på supersalg nå, se HER.)

Trines kokebok for unge kokker - signering

Les mer om boken HER.

 

Har du allerede kjøpt boken? Fortell gjerne om dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.