Trines kokebok for unge kokker

Nå er den her endelig – TRINES KOKEBOK FOR UNGE KOKKER! Selv om det er min femte kokebok så kjennes det like fint og unikt som da jeg fikk min første kokebok i hendene for åtte år siden. Og kanskje kjennes det ekstra spesielt denne gangen siden jeg har laget boken til denne fine gjengen min, som også har bidratt med sine favorittoppskrifter. Sønnen min Mathias på 13 år har også kommet med mange ideer og nyttige innspill til boken underveis, og har smakt på og kvalitetssikret alle oppskriftene – og testet noen av dem selv.

Målgruppen for boken er barn og unge i alderen 10-16 år, men den passer også for yngre og eldre – og for barnefamilier som ønsker oppskrifter som hele familien liker, til både hverdag, helg og fest.

 

Boken er delt inn i fire kapitler: etter skoletid – middag – fredagskos – kaker & søte saker. Her finner du oppskrifter på alt fra spennende blingser og smoothiebowl, til pizzavafler, tomatsuppe, grønnsaksuppe med kjøttboller, kebab, torskegryte, sushibowl, tacograteng, pizza, pølsehorn, blåbærmuffins, skoleboller, oreokake, cupcakes og milkshake, for å nevne noe.

Trines kokebok for unge kokker - innhold

Innholdsfortegnelsen viser bilde av alle rettene i boken, slik at man enkelt får oversikt over hva boken inneholder og hva man har lyst til å lage.

Trines kokebok for unge kokker - innhold

I tillegg er det et innledende kapittel med info om råvarer, kjøkkenutstyr, litt om koking og steking – og ikke minst mange tips som kommer godt med når du skal lage mat.

Trines kokebok for unge kokker - kjøkkenutstyr

Fremgangsmåten i oppskriftene er grundig beskrevet, og litt mer kompliserte oppskrifter er illustrert med trinn-for-trinn-bilder.

I tillegg til ingrediensene er det også en liste over hvilke kjøkkenredskaper og hvilket elektrisk utstyr som trengs for å lage de ulike rettene.

Trines kokebok for unge kokker - pasta

Vil du ta en nærmere titt kan du bla i boken her.

 

Boken er en ypperlig gave til barn og unge, til barnefamilier – og til unge som skal flytte for seg selv. Å lykkes med å lage mat til seg selv og andre har også en verdi utover det å bli god og mett. Det skaper også en mestringsfølelse, stolthet og matglede. Å lage mat sammen er sosialt, og det å samles rundt bordet til et godt måltid kan stimulere til gode samtaler som blir viktigere jo eldre barna blir. Å motivere, inspirere og hjelpe barna våre til å lære å lage mat en av de beste og nyttigste gavene vi kan gi dem – og gir et grunnlag som de vil ha nytte og glede av hver eneste dag resten av livet. Jeg håper at den nye kokeboken min kan være et nyttig bidrag på veien.

 

TRINES KOKEBOK FOR UNGE KOKKER er nå på vei ut til bokhandler og nettbutikker i det ganske land. Stikk innom din lokale bokhandel – eller bestill boken HER til kr. 349, som er maksimal rabatt (og gratis levert hjem til deg).

Trines kokebok for unge kokker

Her er et bilde fra forrige uke, hvor jeg signerte 1000 forhåndsbestilte bøker. Det er mange bøker å signere skal jeg si dere. Tusen takk til alle som allerede har bestilt boken – jeg håper den faller i smak! Det er stor interesse for boken, og forlaget måtte i forrige uke bestille opp 2. opplag! Hurra!

 

Bildet av meg, Mathias og barnebarna mine er tatt av Sara Johannessen, som for øvrig har tatt alle portrettene i boka. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste