Trines kokebok for unge kokker - cover

Her er det – coveret på min nye kokebok, TRINES KOKEBOK FOR UNGE KOKKER! Er det ikke fint? Denne gangen er det Mathias som får pryde forsiden, sammen med en rett fra hver av de fire kapitlene i boken. Inni boken finner du også bilder av resten av den fine gjengen min, med sine favorittretter.

 

Målgruppen for boken er barn og unge i alderen 10-16 år (pluss/minus) og ellers alle som ønsker oppskrifter og tips når de skal lage mat som barn og unge (og voksne) liker. Med utgangspunkt i min erfaring med barn og unge har jeg bearbeidet grunnoppskrifter fra bloggen og laget nye, enkle oppskrifter tilpasset denne aldersgruppen. Boken inneholder 65 oppskrifter til hverdag, helg og fest, delt inn i fire kapitler: etter skoletid – middag – fredagskos – kaker & søte saker. Her finner du oppskrifter på alt fra spennende blingser og smoothiebowl, til pizzavafler, tomatsuppe, grønnsaksuppe med kjøttboller, kebab, torskegryte, sushisalat, sommerruller, tacograteng, pizza, pølsehorn, blåbærmuffins, skoleboller, oreokake, cupcakes og milkshake, for å nevne noe. I tillegg er det et innledende kapittel med info om råvarer, kjøkkenutstyr, litt om koking og steking – og ikke minst mange tips som kommer godt med når du skal lage mat. Fremgangsmåten i oppskriftene er grundig beskrevet, og i tillegg til ingrediensene er det en liste over hvilke kjøkkenredskaper som trengs for å lage de ulike rettene.

 

Å lære å lage mat til seg selv og andre har etter min mening en verdi utover det å bli god og mett. Det skaper også en mestringsfølelse, stolthet og matglede hos barna. Å lage mat sammen er sosialt, og det å samles rundt bordet til et godt måltid kan stimulere til gode samtaler som blir viktigere jo eldre barna blir. Å motivere, inspirere og hjelpe barna våre til å lære å lage mat en av de beste og nyttigste gavene vi kan gi dem – og gir et grunnlag som de vil ha nytte og glede av hver eneste dag resten av livet. Jeg håper at Trines kokebok for unge kokker kan være et nyttig bidrag med på veien. Jeg har tidligere skrevet om boken her.

 

Nå kan du forhåndsbestille boken og samtidig få med en signatur fra meg på kjøpet. Bestill boken her til kr. 349 (som er maksimal rabatt) med eller uten signatur, og få den tilsendt straks den er på lager. Tilbudet med signert bok gjelder tom. 8. september.

 

Dette blir spennende – jeg gleder meg!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei, jeg er interessert i «Kokebok for unge kokker», vil den bli tilgjengelig i Vancouver, Canada? Hvis ikke, er det mulig å få den tilsendt direkte fra deg? Mange takk. Jasbir Basra ( dine oppskrifter er suksess med mine barn. Min måte åfå de til å spise sunnere og ikke la seg friste av «fast food» trenden i nord Amerika.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste