HURRA for matbloggen som er 6 år i dag! Lite visste jeg den gangen hvor mye bloggen etter hvert skulle bety for meg selv – og ikke minst for andre! Fødselsdagen skal feires med å jobbe på et veldig spennende prosjekt jeg holder på med, og i kveld skal vi kose oss med en god middag og kanskje noen bobler i glasset.

Her kan du lese hva jeg skrev i forbindelse med femårsdagen, og tilbakeblikket på det fantastiske matbloggeråret 2012 kan du få en reprise på her.

Hurra for TRINEs MATblogg!

(Oppskriften på sjokoladefestkaken på bildet finner du HER.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Gratulerer med 6 år, måtte det bli mangemange flere 🙂 Du inspirerer alltid, og det er ikke sjeldent jeg benytter meg av arkivet ditt. Fortsett den flotte jobben, det er veldig mange som setter pris på den 🙂

  2. Gratulerer med 6 års dagen :-). Moro!! Jeg synes bloggen din er flott og finner alltid mange gode oppskrifter her. Kos deg med god mat og bobler i glasset i kveld. Gleder meg til å følge deg fremover.

    Hilsen Anita

  3. Gratulerer så mye.
    Håper du vil fortsette i mange år.
    Min familie og jeg er så glad for å ha funnet din blogg.
    Takk for mange gode oppskrifter

  4. Gratulerer så mye med dagen! Fantastisk blogg, jeg er avhengig! Også fordi jeg er synshemmet og derfor nyter muligheten til å forstørre teksten på ipad. Ikke så lett å gjøre med kokebøkene mine…lykke til videre, gleder meg til fortsettelsen!

  5. Hei og gratulerer! Dine oppskrifter på kaker og deilig mat, har blitt hele familiens favoritter!

  6. Gratulerer, Trine!

    Bloggen din har jammen blitt populær og det er velfortjent!
    Inspirerende oppskrifter, lekre bilder og godt skrivearbeid, for teksten som følger med dagens oppskrift er også viktig! At du skriver så godt er nesten like inspirerende (for meg) som oppskriftene. 🙂

    Dessuten er det morsomt at en blogg som startet som mammas mathjelp til datteren som flyttet hjemmefra har utviklet seg til å bli det den er i dag.
    Ser fram til å følge bloggen din videre!

    Heia deg!

    Eli 🙂

  7. Kjære Trine!
    Din blogg var blant de første jeg begynte å lese og jeg bruker mange av dine oppskrifter.
    Spesiellt når det gjelder norske retter og søte saker.
    Tusen takk for at du deler så mye her!

    Hilsen
    Suse

  8. Hipp hurra og gratulerer så mye!! Håper på mange flere år 🙂 er innom nesten hver dag for å få inspirasjon, prøvde nylig basilikumspestoen din, og den var en innertier -knallgod! Tusen takk for en fantastisk blogg! 🙂

  9. Grstulerer så masse med 6 års dagen for bloggen din.
    Trine,du har en spennende blogg så alle kan bruke,både til hverdag og fest.
    Å jaggu mæ,får du reise og skrive om en del ting som som du opplever i
    hverdagen. Stå på i 2013.
    Bloggen blir bare bedre for hvert år!!

  10. Gratulerar med 6-årsdagen! Her i familien nyttar me bloggen din kvar einaste veke. Dei største favorittane til no er oreokaka og gulrotkaka frå room. Dei står på bordet i dei fleiste samanhengar, og oreokaka må ein skunde seg til om ein ikkje vil kome for seint! Tacokrydderet og heimelaga tomatsalsa har løfta fredagsmiddaggane dei siste vekene. Både store og små er hekta. Me er òg hyppige brukarar av vekemenyane. Supert å kunne hente inspirasjon der. Me gler oss til å følgje bloggen vidare i 2013!

  11. Gratulerer ! Bloggen din er den første jeg oppsøker når jeg er på leting etter en klassisk rett, eller på jakt etter ny inspirasjon. Håper på mange flere år med bloggen din 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste