I samarbeid med Userneeds gjennomførte jeg i løpet av 2011 to brukerundersøkelser blant mine lesere. Undersøkelsene ga meg mange nyttige og konstruktive innspill og tilbakemeldinger på om iverksatte tiltak virket etter sin hensikt. Du kan lese mer om resultatene fra disse undersøkelsene her (mars/april 2011) og her (november 2011).

 

Nå er det på tide med en ny brukervennlighetsundersøkelse, og du har kanskje allerede stiftet bekjentskap med den siden den spretter opp av seg selv når du går inn på siden min. Jeg er veldig spent på å høre hva du synes nå, – hva synes du er bra og hva kan bli bedre? Undersøkelsen settes i gang i løpet av torsdag 15. november og vil ligge ute i ca en måned. Jeg håper at du avser to minutter og blir med og gir din tilbakemelding – som utelukkende har som formål å gjøre TRINEs MATblogg enda bedre!

 

(Spørreundersøkelsen vises vanligvis kun én gang, men hvis nettleseren er innstilt til å slette cookies, kan det hende at spørreundersøkelsen likevel vises på nytt.

Dersom du har «klikket ut» undersøkelsen, men ønsker å svare på den likevel, kan du gjøre dette ved å slette cookies i nettleseren din, eller ved å bruke et inkognito vindu (privat browsing). )

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Kjempebra blogg med mange gode opskrifter.
  Inspirerende og en god hjelp når jeg ikke vet hva jeg skal ha til middag eller ønsker å imponere i selskaper og forening 🙂

 2. Kjempefin Matblogg. Har prøvd mange oppskrifter, ingredienser som blir brukt er noe vi fleste har i hus, derfor enkelt. Fine bilder. Sunn god mat!!

 3. Super side!! Bruker oppskriftene mye!! Så mye godt, og enkelt å forstå de godt forklarte oppskriftene!! Er super-fornøyd!! Så takk for det!! ;)))

 4. Hej Trine, fant din blogg bara før noen dar siden og blev utrolig inspirert. Bæsta sidan hittils, bra søkmotor, går fint å printa og oppskrifterna veldig ryddig organisert. Syns ukemenyerne var helt fantastiske og kombinasjoner av ingredienser som passar mine smaksløker veldig bra. Inte mye som mangler bloggen, men skulle jeg ønske så kanskje en mulighet att printe en øversikt av en ukemeny på ein side før planleggings skyll. Kommer å bruke din blogg som en hjelp att variere vardagen litt mer. Tusen takk før att du deler med deg av dine oppskrifter å lykke til videre! Hilsen fra en svensk i Norge. Ps. Skulle det bli en egen kokebok en gang så er jeg først i køn å kjøpe:-) Veldig fine bilder å som fanger interessen.

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg har tidligere undersøkt muligheten for å skrive ut alle oppskriftene samlet, men det genererer så mye ekstraarbeid for meg som jeg rett og slett ikke kan ta meg tid til uten at det vil gå ut over resten av innholdet på bloggen. Så inntil det kommer en plugin eller lignende som kan løse dette for meg så må dere dessverre fortsatt skrive ut en og en oppskrift….

 5. Takk for en fantastisk blogg. Jeg har brukt denne siden for å lage mat både til hverdag og fest. Fredag kveld laget jeg grove rundstykker som jeg satte til heving i kjøleskapet. For en lørdag morgen – etter dagens trim kom jeg hjem til ferske rundstykker! Herlig!
  Dine oppskrifter på laks har jeg utprøvd i diverse varianter. I går kveld ble det laks tartar til forrett. Fredag kveld ble det røkelaks og pasta.
  Jeg har gjort stor suksess med svinefilet med parmaskinke, basilikum, ost og tomater. Den er herlig og gjøres i stand dagen i forveien, settes i ovnen når gjestene kommer og hviler mens forretten fortæres.
  Blant dine desserter er Panna Cotta med jordbær og lime min favoritt så langt.
  Takk for at du deler bilder og oppskrifter med oss!
  Med hilsen Margrethe

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding. Gøy å høre at bloggen brukes i hverdagen og at rettene faller i smak! 🙂

 6. Kjempefin side og masse gode ider for oss i familien 🙂
  Det er første gang jeg også besøker siden din, men helt klart.. Her er mye mat laget med mye sjel og kjærlighet og det er det jeg liker aller best!:)

 7. Jeg rett og slett elsker bloggen din! Nå gleder jeg meg til å finne ut hva jeg skal bake til jul. Det er kun Trines matblogg som gjelder! Jeg har funnet tilbake gleden med å lage mat, selv i en hektisk hverdag 🙂

 8. For en bra blogg!! Så mye mer enn bare oppskrifter (og så mange og ulike oppskrifter!!) Meget imponert over engasjementet. Spes at en kan få dagens oppskrift rett på mailen:) Jeg er litt nybegynner på matlaging, så her var det jo mange tips. har du noen tips for nybegynnere, hvordan gå frem for å bli flink til å lage mat? tenkte på kokkekurs.. Så leser jeg jo bloggen din og matprat.no 🙂 Takker for svar!

  1. Mitt beste tips er å begynne hjemme, med enkle oppskrifter og ikke så mange råvarer, lag noe du selv er glad i. Når du «kan» noen retter er det også enklere og variere og deretter variere reportoaret. Det kan også være lurt å se om du finner noen kokebøker som kan være til inspirasjon. Hvis du vil gå på matlagingskurs kan du jo sjekke litt i nærområdet ditt, eller kanskje du har familie eller gode venner som kan lære deg noen knep mens dere lager mat sammen? Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste