Som jeg allerede har nevnt i flere sammenhenger er jeg matspaltist i et nylansert lokalt magasin som heter “Det skjer i Lørenskog”. På menyen i første nummer står grillmat og iskalde fornøyelser. Det ble også publisert et intervju av meg som du kan lese her og her. (Tekst: Britt Arnhøy og foto: Tone Georgsen Herregården.)

Link til hele magasinet finner du her, og oppskriftene finner du på side 32-35.

Ha en fin onsdag!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Også så fin Toldbodlampe du har 🙂 I tillegg til en flott blogg – og masse inspirernde oppskrifter.

  Eva

 2. Hei! Du har laget deg en helt fantastisk blogg,og ettersom jeg nettopp har oppdaget den,gleder jeg meg til å kikke gjennom det havet av oppskrifter som finnes her 🙂

  Men jeg bare lurer på om du kunne laget et innlegg hvor du linker til noen av oppskriftene dine som man enkelt kan lage når man er alene også? Du lager jo familiemiddager,og jeg er en enslig student som gjerne vil spise ordentlig mat 🙂 Hehe..

  Jeg skal selvfølgelig lete selv også,men noen tips på veien hadde jeg satt stoor pris på!:) Gjerne generelle tips om du syns det tar for mye tid å finne alle oppskriftene 😉

  Ha en strålende ettermiddag,og takk for en fin side 🙂

  1. Hm, det virker når jeg sjekker det nå. Det er link til pdf-filer, så du må trykke deg videre for å få åpnet selve filen.

 3. Jeg synes du er så utrolig inspirerende! Har forelsket meg helt i mat, og går rundt dag og natt og ser på oppskrifter, drømmer om gode retter og er alltid innom bloggen din.
  Tusen takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste