I dag er det den store vaffeldagen, og da er det bare å ta frem vaffelpressa og sette i gang å steke.

Jeg har tidligere publisert to vaffeloppskrifter her på bloggen, nemlig VM-vafler og Moods of Norway-vafler. Kanskje en av disse oppskriftene kan gi inspirasjon til dagens vaffeloppskrift?

Hva er din vaffelfavoritt?

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Det ser godt ut med vafler,men jeg sitter i Italia og leter i bloggen din for å se om du har noen gode tips angående oster en kan ta med hjem. Det blir vel en Tallegio og parmesan og så får jeg se om jeg finner noen andre gode sorter. Uansett blir det mye annet godt,bl.a spekemat og oliven:)

  Jeg har lagt merke til vinglassene dine,de er stilige. Hva heter de?

  Takker for mange,mange gode oppskrifter. Jeg har brukt dem her i Italia også 🙂

  1. Taleggio, parmesan og pecorino er gode italienske oster å ta med hjem, samt parmaskinke og gode pølser (merker jeg er ørlite granne misunnelig, altså).

   Jeg har flere sorter vinglass som er avbildet på bloggen, men tipper du mener mine favorittglass, som er Essence fra Iittala.

 2. Takker for svar,da skal jeg se om jeg ikke kan få med meg litt pecorino også.

  Så ikke bort fra at du kunne bli bittelitt misunnelig siden jeg har fått med meg at du er glad i Italia du også. Hvis du ønsker det,kan jeg sende deg et tips om et kjempekoselig sted utenfor Firenze 🙂
  Nå er jeg utenfor Roma,ikke å forakte det heller! Jeg skal akkurat til å nyte dagens middag:kalvesnitsel,ovnstekte poteter og løk – og litt chiantivin.

  Ser ut til at det stemmer med vinglassene,i alle fall ligner det på vinglassene som er avbildet ved ostetallerkenen din.

  Ha en fin søndagskveld.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste