Det er ingen vei utenom, sommeren er definitivt på hell. Det innebærer at en må benytte enhver anledning til å grille og kose seg under åpen himmel. I går koste vi oss på hytta med grillmat og fyr på utepeisen. På menyen sto grillede nakkekoteletter, grillet mais, lun tomatsalat, chilikrem og ovnsbakte rosmarinpoteter.

I løpet av sommeren har jeg tilberedt mange typer grønnsaker på grillen, og favoritten er cherrytomater og asparges med olivenolje og balsamicoeddik, tilberedt sammen med rucculasalat fra hagen! Sammen blir det en lun salat med deilig balsamicovinaigrette. Men, kombinasjonen med cherrytomater, norsk vårløk, olivenolje og balsamicoeddik er heller ikke å kimse med. Men uansett blir det godt på smak, enten du velger det ene eller det andre, så lenge det er råvarer du liker. Ønsker du å lese mer om hvordan du griller grønnsaker i ildfast fat kan du ta en titt HER.

En annen slager hos oss har vært pesto laget av ulike urter. Benytt gjerne DENNE grunnoppskriften og bytt ut basilikum med de urtene du har tilgjengelig. Her har jeg for eksempel benyttet oregano og flatbladet persille.

Alle grilloppskriftene på bloggen (mest grilltilbehør) finner du HER!

Ha en fin grillhelg og nyyyt sommeren mens du kan! 😉

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste