Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem og kan ellers fylles med det du måtte ha tilgjengelig. Parmaskinken kan for eksempel fint erstattes med røkt laks. Her kommer min variant, som ble servert som forrett under en vennemiddag på hytta i påsken.

Til 4 store og en liten trenger du omtrent:

6 skiver parmaskinke
6 lefser
rucculasalat
8-10 soltørkede tomater, finstrimlet
litt god olivenolje
1 boks kremost, naturell (feks Snøfrisk)
2-3 ss creme fraiche
en neve frisk basilikum, finhakket
nykvernet sort pepper

Begynn med basilikumkremen: Rør sammen ost og creme fraiche. Tilsett finstrimlet basilkum og smak til med nykvernet sort pepper.

Smør basilikumkremen på lefsene og fordel rucculasalat og soltørket tomat over.

Legg på parmaskinke og rull lefsen stramt sammen. (Denne retten kan lages noen timer før servering. Pakk da lefserullene inn i plast og oppbevar de i kjøleskapet.) Skjær opp tykke skiver som anrettes sammen med litt rucculasalat. Ringle over litt god olivenolje ved servering.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Fantastisk blogg! Jeg blir veldig sulten av å snike rundt i oppskriftene dine 🙂 Takk for gode forslag! God Påske!

  2. Wow!Helt enig med Helle! Fantastisk blogg!Må nok legge meg som følger!Ha en fin påske klem Tove

  3. Mmm disse ser veldig fristende ut Trine, som alt annet på bloggen din :DHvilke lefser foretrekker du å bruke? tortillalefser? potetlefser? Andre lefser?Ha en fortreffelig påske!Klem Ingvild

  4. Hei Trine. Lefsa smaker enda bedre enn den ser ut, en skikkelig lekkerbisken nam nam. Takk for hyggelig opphold og nydelig servering. Hilsen 2fan

  5. Hei igjen! Jeg tok meg den frihet og lagde et innlegg om matbloggen din på min egen blogg, slik at enda fler kan få vann i munnen 🙂

  6. Dette så kjempegodt ut!Har du laget lefsene selv også, de så mye bedre ut enn de jeg pleier å finne i butikken.

  7. Howdy, I visit your blog weekly but I am usually a lurker. I thought I’d finally leave a note emphasizing how much I love reading your blog as I think your information is both cool and helpful. Keep your blog updated and you have a visitor for ever a long time.

Leave a Reply to Emma Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste