Jeg fant inspirasjon til denne oppskriften i Familiekokeboka, og den er virkelig verdt å teste ut. En pryd for øyet og en fryd for ganen. Passer godt til både fisk og kjøtt av alle slag. Denne oppskriften rekker nok til ca 4 -5 porsjoner. Finn frem:

Salaten
1 brokkoli, i små buketter
8-10 soltørkede tomater, i strimler
100-150 gram fetaost, i terninger
2-3 vårløk, i tynne skiver
3-4 ss kapers
Dressing
5 ss god olivenolje
3 ss hvitvinseddik

salt og pepper

Rens og del brokkolien opp i små buketter av omtrent lik størrelse. Kokes i saltet vann 2-3 minutter til de blir passe møre. Sil av vannet og skyll brokkolien forsiktig i kaldt vann. La brokkolien renne av seg før du legger den i et vidt fat eller en bolle. Tilsett de øvrige ingrediensene til salaten og rør forsiktig sammen. Rist sammen ingrediensene til dressingen og ringle over. Og plutselig er salaten klar!

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg gir meg over:)Er egentlig ikke interessert i å lage mat, ikke er det en av mine aller beste egenskaper heller;), men du all verden, HER ble jeg inspirert gitt:)Nå har jeg tenkt ut hele neste ukes meny, og hver dag består av en rett hentet fra bloggen din, slett ikke verst. Mannen min kommer til å hoppe i taket av glede…frua viser endelige litt interesse for matlaging, hihi:)Knall bra, lagt på forsiden:)

  2. Jeg er så hjertens enig med forrige kommentar, bloggen din inspirerer meg veldig. Jeg elsker å lage mat og jeg finner alltid noe på bloggen din som frister. I går hadde vi 'Ovnsbakt torsk med vårløk og tomater', og i dag har jeg bakt Grove rundstykker, nam nam sier jeg bare:-)Keep on the good work:-D

  3. Denne må prøves. Fantastisk fin blogg du har!! Veldig koselig at du la deg inn på min også for øvrig:)

  4. Hei:) Jeg lurer på om jeg skal gi meg i kast med en blogg. En matblogg. Men så lurer jeg på hva som er regler her i bloggverden. Både uskrevne og de skrevne reglene.Er det foreksempel fullt ut akseptert å legge ut oppskrifter man har hentet fra andre så lenge man linker til den, de, bloggen, oppskriftsboka, bladet osv man fant oppskriften i?Jeg er relativt flink til å lage mat, men er ikke den som bare "smeller sammen supergod mat etter eget hode". Jeg må bruke oppskrifter jeg finner.Slik at min (eventuelle) blogg myevil bestå av andres oppskrifter jeg tester ut.Hmm, skjønte du spørsmålet?Takk for en inspirerende blogg!:)

  5. Tusen takk for koselige og inspirerende tilbakemeldinger!Anonym; Det du spør om er nok alt for omfattende til å besvare i en kommentar. Om du bestemmer deg for å begynne med matblogging, så ønsker jeg deg hjertelig velkommen!Trine 😉

  6. Nam! Det var ein overraskande kombinasjon, men veldig godt på middagstallerken i dag 🙂 Takk for tipset!

  7. I går lagde vi denne salaten ved siden av kylling. NYDELIG! Vi lager middag fra oppskriftene dine minst 3-4 ganger i uka, og hver gang blir middagen et av hverdagens store høydepunkter. TUSEN TAKK!!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste