Lørdag er dagen for høye smørbrød her i gården, i alle fall når vi er på hytta og det er pent vær. Hvis finværet kommer litt brått på må vi ty til det som finnes i kjøkkenskuffene på hytta, og der finner en alltid en boks tunfisk eller to.

Tunfisksmørbrød vekker gode barndomsminner fra hytta på Løvtangen, mamma laget ofte tunfisksmørbrød – i tillegg til mange andre gode smørbrød. Her kommer “oppskriften” på tunfisksmørbrød, slik mamma laget de. Til to trenger du omtrent:

2 rause skiver grovt brød
litt smør
1 boks tunfisk
2 tomater, i skiver
2 egg, hardkokte
salat
lettmajones
persille

Smør på de to skivene, legg på salat og tunfisk. Ha på litt majones og dander deretter tomatene og eggene oppå. Dryss over litt grovt hakket persille!

Velbekomme!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei! Vil bare si at jeg er ofte innom bloggen din og finner mange gode tips. Flott blogg du har! Tunfisksmørbrødet stod på bordet 15 min. etter at jeg leste bloggen din:) Nam!

  2. Dette smørbrødet så godt ut – skal prøves ut altså! Fin matblogg du har – stadig innom og ser :=)Legger link til deg på bloggen min også, om det er greit 🙂 Hilsen Marit

  3. Ingunn; Takk for det! Og så morsomt at du fant umiddelbar inspirasjon i bloggen min! Marit; Takk for det! Og hyggelig at du linker til bloggen min!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste