En kjapp og veldig god pastarett med masse smak. Kan tilpasses egen gane ved å regulere innslag av chili og/eller hvitløk. Til ca 4-5 porsjoner trenger du:

  • 1 dl olivenolje
  • 3 fedd finhakket hvitløk
  • 300 gram rensede reker
  • 1/2 rød chili, finhakket
  • 1 liten bunt finhakket flatbladet persille
  • 12 cherrytomater, delt i to
  • 500 gram spaghetti

Varm oljen i en kjele og fres hvitløken til den er gyllen. Tilsett chili, tomater, reker og persille.

Kok spaghettien i godt saltet vann. Bland spaghetti og rekeblandingen. Drypp litt god olivenolje over pastaen. Serveres med godt brød, og kanskje et lite glass hvitvin?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei hei.

    Jeg har et spørsmål, kan det stemme at du Trine har hatt en oppskrift på bloggen din, med noen hvikløksmarinerte kongereker ?
    Disse låg (tror jeg) på litt rømme el.l. og tror det var noe paprika og sukkererter med også.
    Skulle jeg ha funnet den oppskriften når jeg søker på siden din ? eller bytter du ut oppskrifter av og til ?
    Skulle så gjerne hatt denne vist det er mulig. Tror kansje det er en forrett.

    Mvh. Mona Helen

  2. Hei

    Har laget mange av rettene dine og alle har falt i smak. Enkle og smakfulle 🙂
    Har du mulighet til å legge ut Scampi retten en gang til ? Har prøvd å finne oppskrift på en god Scampi rett lenge og stoler på deg.

Leave a Reply to Mona Helen Gjerstad Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste