


SPAGHETTI ALLA CARBONARA

ANNONSE - MUTTI
KYLLING CACCIATORE MED RISONI

SALTIMBOCCA DI POLLO – KYLLING MED HVITVINSJY OG GRØNNE ERTER

RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED TOMATSAUS

TAGLIATELLE MED KJØTTRAGU

HJEMMELAGET PASTA

ONE POT-PASTA MED ITALIENSKE KJØTTBOLLER

KYLLING MED SPICY SOYASAUS OG FARGERIKE GRØNNSAKER

OVNSBAKT GRØNNSAKSSUPPE MED BACON

KUNG PAO-KYLLING

OVNSBAKT TORSK MED TOMATPESTO, POTETMOS OG BROKKOLINI

OVNSBAKT TORSK MED GLAZE OG ASIATISK KÅLSALAT

KREMET PASTA MED RØD PESTO OG SALSICCIA

ONE POT-LASAGNE MED KJØTTSAUS OG RICOTTA

RØD LINSESUPPE MED CHORIZO, GULROT OG PAPRIKA

OVNSBAKT OMELETT MED GRØNNSAKER OG PØLSE

PULLED CHICKEN MED TOMATSALAT OG MAIS- OG PAPRIKASALAT

KREMET POTETSUPPE MED BØNNER OG BACON

TORSK MED SPEKESKINKE, SOYASMØR OG POTETMOS

KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT

EPLESALAT MED BACON, TRANEBÆR OG KARAMELLISERTE VALNØTTER

ASIATISK RIBBE MED GLAZE OG RÅKOSTSALAT (OG BAO BUNS)

REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER

FARGERIK KYLLINGFORM MED FETAKREM

TONKATZU – SCHNITZEL MED SYLTET KÅLSALAT OG CHILIMAJONES

RAMEN MED MED SPICY KJØTTDEIG OG NUDLER

PINSA MED FIRE TYPER TOPPING

KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI

ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER

KJØTTGRYTE MED HVITE BØNNER, TOMAT OG GULROT

FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR

PEANØTTCURRY MED SØTPOTET OG BLOMKÅL

TORSKEFORM MED HARISSAMARINERTE GRØNNSAKER OG PAPRIKASAUS

ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI

GRYTERETT MED SVINEKJØTT, GRØNNSAKER OG HOISIN- OG CHILISAUS

KJAPP CURRYSUPPE MED LAKS OG NUDLER

VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT

ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA

DAN DAN-NUDLER MED SVINEKJØTT OG PAK CHOI

PASTA MED OVNSBAKT BLOMKÅL, CHORIZO OG GRØNNKÅLPESTO
