Trine med mac

Jeg går nå over til en ny påloggingsløsning som skal løse problemene enkelte har hatt med å logge seg inn på nettsiden min.

 

Den nye løsningen trenger ikke passord, men du får du tilsendt en engangskode på e-post for å fullføre registreringen i det nye systemet. Du vil da slippe å logge inn igjen ved neste besøk om du er på samme enhet og nettleser. Logger du deg inn på en annen enhet eller nettleser, får du tilsendt en engangskode også her. Dersom du ikke får tilsendt engangskoden i din innboks må du sjekke søppelpostmappen. Dersom du heller ønsker å motta engangskoden pr. sms kan du legge inn mobilnummeret ditt på MIN SIDE.

 

I den nye løsningen vil du også få en MIN SIDE som gjør det enklere å administrere brukerprofilen din. Her kan du for eksempel oppdatere e-postadressen, slik at du får med deg alle lagrede oppskrifter og ukemenyer dersom du skulle endre e-postadresse. Her kan du også enkelt melde deg på og av nyhetsbrevene mine.

 

Klikk deg gjerne inn på brukeren din i dag for å sjekke at alt fungerer som det skal. Dersom du opplever problemer med å logge deg på så kan jeg kontaktes på [email protected]

 

Har du ikke opprettet bruker på Trines matblogg? Som pålogget bruker kan du blant annet lagre dine favoritter og ukemenyer. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste