ANNONSE - BY K

Piemonte Caroline Scøning

TUREN ER FULLBOOKET!

 

Bli med på en unik matreise til Piemonte 23-27. mai! Denne gangen gjør vi det litt annerledes, og har leid to store villaer, Cascina Canelli og Casa Bella Vista, begge med svømmebasseng og alle fasiliteter, i Canelli i provinsen Asti. Her skal vi lage mat sammen, det blir flere matkurs, blant annet skal jeg lære bort noen av mine italienske favorittretter. Med meg på kjøkkenet har jeg dyktige Caroline som bor i Italia, som er kokk og har et stort hjerte for det tradisjonelle italienske kjøkken. Hun skal også være vår guide på turen. Vi skal selvfølgelig også spise på gode lokale restauranter, og vi skal blant annet på sightseeing, shopping, vinsmaking og smake på lokalprodusert mat. Vi får også besøk fra vingården som produserer min vin, Trines vin Piemonte Barbera, som vil bli servert til en av middagene. Programmet dag-for-dag kan du lese her.

 

DET UNIKE MED MINE MATREISER

Innholdet på turen er gjennomtenkt og unikt, og vi tas fra den ene “happeningen” til den andre. Caroline er godt kjent i området og har gode kontakter, og vi får oppleve ting som man vanligvis ikke kan gjøre på egen hånd. Og ikke minst kommer man sammen med andre med samme interesse for mat, vin og reise. Dette er min 16 matreise og jeg opplever alltid et unikt samhold i gruppene mine, og det er slett ikke noe problem å reise alene, hvis du lurer på det. Her blir alle inkludert, enten man reiser alene eller flere sammen. Mange har også vært med på flere turer tidligere, noe jeg tar som et kvalitetstegn. Les om de tidligere matreisene mine her.

Piemonte Caroline Scøning

PÅMELDING

Prisen for hele turen pr. person er kr. 28 495,- i enkeltrom og inkluderer alt som står i programmet. Det skal i utgangspunktet ikke være nødvendig å ta frem lommeboken under oppholdet, med mindre du ønsker å handle med deg noe hjem. (Prisen for reisen er basert på en gruppe på minst 15 personer.)

 

Bli med da vel! Ta med deg en venninne/venn/ektefelle/familiemedlem/samboer/nabo/kollega, eller reis alene. Meld deg på HER.

 

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med By K på [email protected] eller meg på [email protected].

 

Foto: Caroline Schøning

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste