Trines jul

Snart ringes julen inn. Julematen er kjøpt inn, julebakst og konfekt er i boks, huset er rent og julepyntet, julegavene er pakket og klar – og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Nå logger jeg av og tar juleferie!

 

Julaften feires hjemme i Lørenskog sammen med Mathias og min mann Viggo, samt hans to voksne sønner. På menyen står det langtidsstekt ribbe med mammas julepoteter og masse godt tilbehør. Til dessert spiser vi riskrem med bringebærsaus. Og har alle vært snille som dukker kanskje nissen opp i år også?

 

I romjula skal vi arrangere vår tradisjonelle juletrefest for familie og venner, og deretter reiser vi på hytta for å slappe av – og for å feire nyttårsaften med gode venner på besøk. Jeg er plutselig tilbake her på bloggen i løpet av romjula med nyttårsmenyen og et lite tilbakeblikk på 2023.

 

Med dette ønsker jeg alle mine lesere en riktig GOD OG MATGLAD JUL!

 

PS. Hvis du skulle lure på noe om julematen: Alle juleoppskriftene på bloggen finner du samlet her og der skal det være noe for enhver smak. Sjekk også forsiden på bloggen for der har jeg samlet mange godbiter som smaker ekstra godt i jula. Klikk deg inn der eller bruk søkefeltene på bloggen, hvor du kan søke på ingredienser og ferdig matrett.

Trine Sandberg_3-2

Portrett: Astrid Waller

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Riktig god jul til deg og dine 🙂 Fremdeles en flittig bruker av bloggen og kokebøkene dine. Mange av oppskriftenehar jeg i hodet, men så hyggelig å bare sitte å se på de flotte bildene.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste