Trines matkalender 2023

Nytt år, ny matkalender! Kjøp den HER.

 

TRINES MATKALENDER 2023 er en månedskalender hvor hver måned er illustrert med et fristende matbilde, og med en oppskrift som passer ekstra godt den aktuelle måneden. Oppskriften i sin helhet finner du bakerst i kalenderen.

Trines matkalender 2023

I tillegg har hver måned ytterligere tre oppskrifter/tips som du får når du skanner QR-koden du finner under bildet.

Trines matkalender 2023

Finn frem mobilen eller ipaden, åpne kameraappen, hold linsen foran QR-koden, trykk på det gule feltet som kommer opp – og få oppskriften/tipsene på mobilen/ipaden din. Trines matkalender 2023

Du finner også en QR-kode som tar deg til siste ukemeny.

Trines matkalender 2023

Heng matkalenderen opp på kjøkkenveggen og ha enkel tilgang til gode, velprøvde og sesongbaserte oppskrifter når du måtte ønske det. Her finner du blant annet tips til hverdagsmiddagene, julebaksten, påskebrunsjen, 17. mai-menyen og grillfesten. Kjapt, enkelt, dekorativt og veldig praktisk!

Trines matkalender 2023

Trines matkalender er også en praktisk og dekorativ jule- eller fødselsdagsgave å gi bort til matglade venner og familie, eller som vert-/vertinnegave.

 

Trines matkalender 2023 får du kjøpt i din lokale bokhandel og nettbokhandel, og i min nettbutikk HER. Matkalenderen koster 249 kroner. Jeg har laget kalenderen i samarbeid med Almanakkforlaget.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Neste år må du legge denne ut for salg i slutten av november, fin å gi som julegave til de som ellers har alt…. 🙂

    1. Takk for det! Dette blogginnlegget ble lagt ut i begynnelsen av november, så matkalenderen har vært tilgjengelig for salg en stund. Den fås også kjøpt i bokhandel og i nettbokhandler. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste