ANNONSE - KITCHN

Homebrands - kjøkkenutstyr

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til familie og venner, eller hva du skal sette på din egen ønskeliste til jul? Kjøkkenutstyr er en praktisk og hyggelig julegave å gi bort, og ikke minst å pakke ut på julekvelden. Her har jeg samlet ti julegavetips i ulike prisklasser. Flere av disse får du til rabattert pris i en kort periode fremover, så i år kan det være ekstra smart å være tidlig ut med julegaveinnkjøpene.

 

STØPEJERNSGRYTE

En støpejernsgryte er et must i alle hjem. Jeg har her valgt en gryte fra Sabor på 4,4 liter i fargen midnight blue. Elsker den fargen, men du får den også i andre farger. Gryten har en unik evne til å holde på varmen, og er derfor ideell til å lage mat som krever høy og jevn temperatur, og som skal langtidsstekt eller koke. Den er for eksempel ypperlig til gryteretter, grytestek og ikke minst når du skal steke eltefritt brød. Kjøp støpejernsgryta her.

Homebrands - kjøkkenutstyr

KNIVSETT

Matlagingen går som en lek med en god kniver i hånden, som for eksempel dette knivsettet fra Brusletto. Kokkekniven er en allsidig kniv som brukes til både grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. Brødkniven er stødig og skarp med tagger, og skjærer rent og godt gjennom all slags brød. Knivserien er produsert i tysk stålkvalitet, og har et rent og lekkert design. Kjøp knivsettet her.

 

SKJÆREBRETT

Disse skjærebrettene fra Joseph Joseph er utrolig praktiske. De er sklisikre og fargekodet til kjøtt, grønnsaker og fisk, slik at du enkelt holder oversikt over bruksområde og sørger for hygenisk matlaging. En favoritt hjemme hos meg. Kjøp skjærebrettene her.

 

TRAKTØRPANNE

For å lykkes med matlagingen må du ha en god stekepanne. Denne stekepannen fra Woll er en favoritt, og med høye kanter slik at du også kan bruke den til for eksempel gryteretter og wok, i tillegg til vanlig steking. Håndtaket er avtagbart, en praktisk liten detalj slik at du også kan steke ferdig retten i stekeovnen, slik jeg gjerne gjør i mange av mine oppskrifter. Stekepannen er fremstilt av resirkulert aluminium, og håndtaket av stål. Kjøp traktørpannen her.

Homebrands - kjøkkenutstyr

BRØDRISTER

Helgefrokostene blir ekstra hyggelig med nyristet brød til frokostegget. En brødrister kan «redde» en tørr brødskive, og kan bidra til å redusere brødsvinnet. Denne brødristeren fra Smeg har 6 ulike innstillingsnivåer, gjenoppvarming og opptiningsfunksjon, samt bagelprogram som kun rister den ene siden av bagelen. Du får den i ulike farger. Kjøp brødristeren her.

 

ILDFASTE FORMER

Ildfaste former i ulike størrelser er praktisk å ha, og kan settes sammen i stekeovnen dersom du skal steke en rett med flere elementer samtidig. Disse ildfaste formene fra Sabor er både praktiske, slitesterke og fine. Varmen fordeler seg jevnt i keramikken, noe som bidrar til jevn steking. Formene holder også godt på varmen når de er ute av ovnen, og er også lekre å sette på bordet. Kjøp formene her.

 

KRYDDERKVERNER, SALT OG PEPPER

En god krydderkvern, til både salt og pepper, bør du ha innen rekkevidde både på kjøkkenbenken og ved matbordet. Disse krydderkvernene fra Ad Hoc kan brukes begge steder. Funksjonelle, slitesterke og lekre krydderkverner med enkel påfylling av salt eller pepper, og med innstilling for ønsket grovhet. Kjøp krydderkvernene her (saltkvern) og her (pepperkvern).

Homebrands - kjøkkenutstyr

CHAMPAGNEGLASS

Jeg elsker disse champagneglassene og blir skikkelig happy bare av å se på dem (og kanskje enda mer happy av å nyte innholdet)! Happy champagneglass fra Magnor har håndmalt skimmerdekor og finnes i flere farger, og det er alltid stas å ønske gjestene varmt velkommen med et slikt glass i hånden. Og ekstra stas med norsk design! Jeg har samlet på disse et par år nå, og flere står på ønskelisten min i år. Kjøp glassene her.

Homebrands - kjøkkenutstyr

BAKEFORMER

Godt utstyr må til når du skal bake kaker, og med disse springformene får du jevn varmefordeling og perfekt resultat. BAYk springformer er fremstilt i 0,8 mm karbonstål og et belegg som tåler tøff behandling og har lang levetid. Kjøp gjerne to former i samme størrelse slik at du kan imponere med høye, lekre kaker. Kjøp formene her.

 

KJØKKENHÅNDKLÆR

Kjøkkenhåndklær er forbruksvare og det er alltid hyggelig å kunne oppgradere med nye farger. Disse fra kjøkkenhåndklærne fra Sabor er laget i 100% bomull og har lekkert rutemønster. Kjøp kjøkkenhåndklærne her.

 

Fant du noe du fikk lyst til å gi bort, eller kanskje som en liten førjulsgave til deg selv? Kjøp det via lenkene over og få det levert hjem til deg eller klikk-og-hent det i din lokale Kitchnbutikk.

Homebrands - kjøkkenutstyr

Dette innlegget er skrevet i forbindelse med mitt samarbeid med HOMEBRANDS som forhandler disse produktene. Produktene får du blant annet kjøpt hos Kitchn og Tilbords. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste