ANNONSE - BY K
matreise parmaSett av fra 12. til 15. mai – og bli med meg på matreise til vakre Parma i Italia. Parma er en av regionens mest velstående byer, og har kanskje Italias mest kjente eksportvare – parmaskinken og parmesan. Kort vei fra Parma, i distriktene Modena og Reggio Emilia, produseres et annet velkjent produkt, nemlig balsamico. Vi blir også kjent med lokal vin som passer perfekt til spekeskinke.

 

Dagene i Parma vil være proppfulle av matopplevelser, besøk hos lokale produsenter og restauranter. Stedene vi besøker er steder hvor hjertet banker, hvor dyrene blir godt behandlet og hvor alt er ekte. Og som vanlig skal vi lære noen kokketriks. Vår reiseleder på turen, norske Caroline Schøning, bor i Italia og er selv kokk. Hun har, i samarbeid med By K og meg, laget et eventyrlig program for reisen. Les mer og få detaljert program her.

 
Innholdet på turen er gjennomtenkt og unikt, og vi tas fra den ene «happeningen» til den andre. Vi får oppleve ting som man vanligvis ikke kan gjøre på egen hånd, man kommer i kontakt med lokale personer som bidrar faglig i form av kurs, guiding, smakinger ol. – og ikke minst kommer man sammen med andre med samme interesse for mat, vin og reise. Dette er min 14 matreise og jeg opplever alltid et unikt samhold i gruppene mine, og det er slett ikke noe problem å reise alene, hvis du lurer på det. Her blir alle inkludert, enten man reiser alene eller flere sammen. Mange har også vært med på flere turer tidligere, noe jeg tar som et kvalitetstegn.

 

Matkursene er uformelle og krever ingen spesielle forkunnskaper. Her bidrar man i den grad man ønsker, og selvsagt nipper vi gjerne i et glass vin eller to mens vi kokkelerer. Alle som er med på turene får også et eget «Trines matblogg-forkle».

 

Les gjerne reisebrevene fra de tidligere matreisene mine her.

 

Prisen for hele turen er kr. 21 295,- som inkluderer alt som står i programmet (se nærmere spesifikasjon her).

 

Gruppen er på maksimalt 16 personer (inkl. meg). Vi forholder oss til enhver tid til gjeldende smittevernregler. Restauranter og hotell vi benytter er underlagt strenge regler for smittevern, og vi benytter buss med god plass på transportstrekninger. Dersom turen ikke kan gjennomføres p.g.a endringer i smittevernreglene som gjør det umulig å gjennomføre turen, vil innbetalt beløp bli refundert.

 

Bli med da vel! Ta med deg en venninne/venn, eller reis alene. Meld deg på her.

 

Dersom du har spørsmål kan du sende e-post til [email protected] eller sende en e-post til meg på [email protected].

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste