Året 2016 er straks historie og det er på tide å se tilbake på nok et fantastisk år. Bloggen har i løpet av dette året blitt oppdatert jevnlig, og jeg har også laget en del nye filmer på YouTube-kanalen min. Jeg har holdt foredrag, skrevet artikler og deltatt i juryarbeid, og jeg har påtatt meg en del oppdrag ift utvikling av oppskrifter for kunder, for å nevne noe. Og ikke minst har jeg jobbet mye med den nye nettsiden min som etter planen skal lanseres i slutten av mars.

 

Bloggen, som begynte som en privat oppskriftsbase, har nå utviklet seg til et lite «mediehus» som har besøkstall som kan konkurrere med nettaviser med vesentlig større redaksjoner. Dette har jeg bygd opp helt alene, med fokus på innhold, kvalitet og identitet i alle ledd, og det er jeg utrolig stolt av!

 

I løpet av dette året har bloggen hatt 18 millioner besøk og hele 50 millioner sidevisninger! Hvis du lurer på hvilke oppskrifter som har vært de mest populære kan du klikke deg inn her.

2016 har også vært et godt år for kokebøkene mine. Trines mat 2 (2015) er den 7. mest solgte boken uansett sjanger og utgivelsesår (i år). I kokeboksjangeren kom Trines mat 2 på 1. plass og Trines mat (2013) på 2. plass! Bøkene er nå oppe i et opplag på ca. 240 000 eksemplarer til sammen. Trines mat er for øvrig også den meste solgte kokeboken de siste 10 år! Det er ikke fritt for at jeg må klype meg selv i armen både en og to ganger. Tusen takk til alle dere som har kjøpt bøkene mine!

 

2016 har også tatt meg med på fine matreiser til både San Sebastian og Hong Kong. Nye, spennende reiser står på programmet i 2017 (se her). Mens jeg var i Hong Kong ble jeg kåret til Årets matblogger 2016, og i mitt fravær var det barna mine Mathias og Emilie som tok imot prisen.

Jeg har også i år vært en del i media, som for eksempel Sommeråpent på NRK (se innslaget her og her) og God Sommer NorgeGod Morgen Norge og Matkontrollen på TV2. Ellers har det vært en del intervjuer i blant annet Ledernytt (Fra paragrafer til litermål), Cloud Medias blogg (Slik gjorde Trine Sandberg godt innhold til business), Adressa (Trines mat 2 bestselger siden utgivelsen), Mallpaper (Oppskriften på suksess), KK (Julestjerna), Adressa (Trine tukler ikke med julematen, se her og her) og Dagens næringsliv (Blogger seg inn mot matbutikkene, se her). Jeg har også laget en podcast som du kan høre her. Flere av matfilmene mine er også blitt vist på Matkanalen. Ta gjerne også en titt her, hvor jeg har samlet de fleste «mediasakene».

På det praktiske plan har jeg fått pusset opp matverkstedet ytterligere og fått på plass de siste detaljene, og jeg har også fått innredet et nytt, fint kontor. Nå ligger alt godt til rette for at jeg skal ha gode arbeidsforhold i 2017 også!

Dette er et kjapt, lite sammendrag av et aktivt, morsomt, begivenhetsrikt og veldig arbeidskrevende arbeidsår. Jeg føler meg utrolig priviligert som får muligheten til å jobbe med det jeg liker aller best, nemlig lage mat, fotografere og skrive. Jeg vil i denne sammenheng også takke AdlinkMedia, annonsører og øvrige samarbeidsparter i 2016 som har bidratt til å gjøre dette mulig!

 

Bloggen har imidlertid ikke vært det den er uten dere lesere. Jeg vil derfor takke dere for alle hyggelige eposter, snaper, tilbakemeldinger, innspill, kommentarer, stemmer og heiarop dere har gitt meg i dette året! Alle disse tilbakemeldingene er en viktig motivasjonsfaktor for meg. Tiden rekker dessverre ikke til til å svare hver enkelt av dere, men jeg gjør så godt jeg kan! Jeg håper dere blir med videre også, og for 2017 har jeg enda flere spennende planer og nye prosjekter på gang! Blant annet vil bloggen vil få en real makeover og nye funksjoner (mer om dette på nyåret). Og ikke minst har jeg mange nye, gode oppskrifter på gang – og jeg jobber også med en ny bok som etter planen skal lanseres høsten 2017.

Tusen, tusen takk for et fantastisk 2016! Jeg ønsker dere samtidig et GODT NYTT ÅR!

 

Foto: Trine Hisdal, Gry Traaen og skjermdump fra Adressa.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste