I løpet av 2016 har Trines matblogg hatt fantastiske 18 millioner besøk og ca. 50 millioner sidevisninger! Bloggen inneholder nå mer enn 2000 oppskrifter, men noen er jo mer populære enn andre. Hver eneste uke er det den aktuelle ukemenyen som er den mest populære, men her er de 10 oppskriftene som hadde flest «klikk» i 2016:

 1. Focaccia
 2. Kanelsnurrer
 3. Thaisuppe med kylling og rød curry
 4. Spagetti carbonara
 5. Tomatsuppe
 6. Verdens beste fiskesuppe
 7. Pavlova med friske bær
 8. Oreokake 1 +2
 9. Indisk kyllingsuppe med eple og chili
 10. Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon

Det er ekstra gøy å se at flere av oppskriftene er publisert for ganske lenge siden, noe som tyder på at det er flere enn meg som har fått et forhold til dem. Ni av oppskriftene var faktisk på “topplisten” også i fjor, men Spagetti carbonara (fra 2011) er ny i år! Førsteplassen kuppes av focaccia, en oppskrift jeg la ut i 2009, omtrent samtidig med at jeg begynte å jobbe etter å ha vært i mammapermisjon med Mathias. På den tiden var jeg usikker på om jeg ville klare å fortsette å holde liv i bloggen, samtidig som jeg var småbarnsmor og hadde en krevende jobb. Det gikk heldigvis bra. 🙂

Har du en favoritt fra bloggen min?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Holder på å lage minipavlova til nyttårsaften. De så utrolig gode ut. Har laget mange av oppskriftene dine og synes du har mye godt. Fristende bilder har du også☺

 2. Mange av mine favoritter er på denne listen:)
  I tillegg vil jeg nevne potet- og purrløksuppa.
  Så enkel og så god!
  Går ned på høykant hos både liten og stor!

 3. Her på bloggen er proppfull av favoritter både blant bakst, supper, dessert og ikke minst middagsretter at jeg bare må si ingen nevnt ingen glemt!

 4. Oppskriften din på Brownies er veldigveldig god, også så enkel! – oppdaget den for mange år siden. Jeg har mange andre favoritter på bloggen din også:-)

 5. Interessant liste. Fikk lyst til å prøve både thaisuppen og den indiske. Når jeg har bestemt meg for å lage ditt eller datt sjekker jeg alltid bloggen din først. Sjokoladefondanten din har jeg laget utallige ganger, senest nå 2. juledag etter kyllinglårene dine med cous-cous og tomater. Passet ypperlig etter all julematen. Har også laget din panna cotta med bringebær og sikkert mye, mye mer. Var dette jeg kom på i farten. For øyeblikket har jeg bagett-deig etter din oppskrift stående til heving. Skal spises sammen med ost til kvelds for å få litt bedre plass i kjøleskapet. Håper det går bra – lite og ingen erfaring med gjærdeig, men har fått nytt og innholdsrikt kjøkken, så nå vil jeg i gang med mere baking. Takk til deg og godt nytt år 🙂

 6. Tror det må være ‘laks med grønnsaker i sitronsaus’ og ‘torsk med balsamicoløk’. Pluss mange, mange andre.

 7. Min favoritt er den med laks, grønnkål og pepperrotkrem! Den er enkel, og smakskombinasjonene er magiske. Du vet ikke tilfeldigvis hvor jeg kan finne lignende retter, enten på bloggen din eller andre steder? Er inspirasjonen hentet fra en spesiell kokebok, eller stammer den helt fra din egen fantasi?

 8. Min beste rett er torsk med nøttelokk, søtpotetmos og soyasaus. Har laga min eigen vri med nokre ss creme fraiche i søtpotemosen, og ein enklare saus med bruna smør, som i di oppskrift, smaksett med soyasaus og limesaft. Veldig god saus! Likar også mange av dei andre fiskeoppskriftene. kaker og andre søte saker er eg ikkje så interesert i, lagar lite av den slags.

 9. Takk for en flott blogg med mange gode oppskrifter! Min favoritter er torsk med chorizosalsa og parmatorsk med basilikumpesto. På tilbehørsiden har vi også fått noen nye gjengangere: tomatsalsa med eple og basilikum, mango og avokadosalat (som stod på en lakseoppskrift) og feta og chilikrem.

 10. Gratulerer så mye med jubileet :-). Husker ikke helt i hvilke forbindelse jeg kom inn på bloggen første gang. Men det kan ha vært 4 -5 år siden. Oppskriftene jeg har brukt mest er sjokoladekaken, svinefilet med balsamicosjy, laks m/mangosalat og ulike paier… og mye annet. Det fine med dine oppskrifter er at de er enkle å lage, har vanlige ingredienser og samtidig blir resultatet kjempegodt.Også hos meg B-). Har ingen spesielle ønsker om endringer på bloggen, men kommer til å følge med :-).

 11. Hei Trine.

  Jeg synes du har utrolig mange gode oppskrifter. Selv om utvalget blant vegetarretter er mindre er disse også gode. Det jeg lurer på er om du kunne laget noen vegetarretter uten belgfrukt, men som likevel er rik på protein og andre næringsstoffer? (Jeg tåler ikke bønner og kikerter, og er usikker på om jeg tåler linser, men skulle gjerne spist mer vegetarisk) Håper du har lyst å prøve å lage noen gode retter 🙂

 12. Skal ha stor venninne-middag og starte det hele med GT i lysthuset i hage. Går det an å spørre hva slags finger food du ville servert sammen med GT…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste